Hrej Grunex PUBG Masters o 100 tisíc korun!
Esport PUBG Článek Hrej Grunex PUBG Masters o 100 tisíc korun!

Hrej Grunex PUBG Masters o 100 tisíc korun!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

15. 9. 2021 16:23

Začíná druhá sezona turnaje Grunex Masters ve hře PUBG: Battlegrounds.

Reklama

Jedinečný turnaj, unikátní zážitek! Druhá sezona Grunex Masters ve hře PUBG: Battlegrounds je zde! Pokračování úspěšného turnaje opět otevře své brány každému odvážlivci, který se svojí partou dostane chuť bojovat o pohádkový prizepool 100 000 Kč. Chybět nebudou ani živé přenosy, kterých se ujme ambasador Grunex PUBG turnajů a ten nejpovolanější z nejpovolanějších, Martin "Spajkk" Beneš. Díky podpoře od vývojáře hry se mohou hráči těšit na jedinečný turnajový zážitek.

Kompletní informace o Grunex Masters v PUBG se dozvíš ZDE. Významnými partnery druhé sezony jsou herní monitory LG UltraGear, SteelSeries, Synology, CZC.Gaming a herní počítače LYNX.

Všechny hrací dny živě na twitch.tv/spajkk

Z Grunex Masters ti neuteče ani jeden stream! Veškerou akci včetně těch nejnapínavějších momentů můžeš sledovat na twitch kanále Spajkka. Spolu s ním usedne za komentátorský stolek streamer AmIDivine.

Jak se zúčastnit Grunex Masters?

Do Grunex Masters se může zaregistrovat každý PUBG tým ve složení 4 hráčů. Nejprve je třeba založit si účet zde na webu, založit tým, pozvat do něj své spoluhráče a přihlásit se do turnajů níže:

Nejlepší týmy z kvalifikace si zahrají v hlavní fázi Grunex Masters, kde se proti sobě utkají v šesti hracích dnech o důležité body! Celkem 16 týmů s nejvyšším počtem bodů postoupí do Grand Finále, které se odehraje online a bude živě vysílané z Grunex studia. Kompletní harmonogram hlavní části najdeš ZDE.

Prizemoney

  • 1. místo: 50 000 Kč
  • 2. místo: 25 000 Kč
  • 3. místo: 15 000 Kč
  • 4. místo: 10 000 Kč

This competition is not in any way affiliated with Krafton, Inc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama