Hrozí konec k0nfiga v Astralis kvůli rvačce?
Esport CS:GO Článek Hrozí konec k0nfiga v Astralis kvůli rvačce?

Hrozí konec k0nfiga v Astralis kvůli rvačce?

Michael Douša

Michael Douša

28. 9. 2022 10:27

Šíří se zvěsti o velmi nevhodném chování ze strany hvězdy Astralis

Reklama
Šíří se zvěsti o velmi nevhodném chování ze strany hvězdy Astralis. Stihne ho ultimátní trest?

Astralis před několika dny oznámili, že Kristian "k0nfig" Wienecke se s Astralis nepodívá na RMR, protože si poranil kotník. Na tom se zatím shodnou všichni. Podle zdrojů Jaxon si však dánský střelec toto zranění přivodil při rvačce po eliminaci jeho sestavy z ESL Pro League.

Ačkoliv jsme všichni slyšeli údajné zaručeně pravdivé zprávy o návratu Nicolaie "device" Reedtze do Astralis, doposud se to nepozdávalo jako jakkoliv reálná šance. Pokud někdy měla tato fáma nabrat reálných obrysů, můžeme debatovat o tom, že je to možná právě nyní. Protože k0nfig už se dost možná nevrátí.

Hrozí konec k0nfiga v Astralis kvůli rvačce?

Photo credits: PGL

Jak je to možné? Podle Jaxonu se k0nfig porval s některým z jiných hráčů na ESL Pro League poté, co Astralis utrpěli bolestivou prohru a eliminaci z turnaje už ve skupinové fázi. K0nfig se na Twitteru ohradil, že jej Jaxon kontaktovali se zvěstmi, které jsou "z většiny BS", a tak je požádal, aby respektovali jeho soukromí. I přesto však čeká na "zelenou" od doktora, aby se mohl vrátit do sestavy. To ovšem samo o sobě je prohřeškem proti Code of Conduct Esports Integrity Commission, což by mu mohlo vysloužit třeba i ban na několik zápasů či turnajů.

Jeho místo prozatím zastává Mikkel "MistR" Thomsen z juniorního Astralis týmu, ten je ovšem zaručeně není dlouhodobým řešením. Podle různých zdrojů Astralis již vyjednávají s NIP o prodeji device, zatím však není nic jisté ani oficiální.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama