Jak funguje Battlepass ve Valorantu?
Zajímavosti Valorant Článek Jak funguje Battlepass ve Valorantu?

Jak funguje Battlepass ve Valorantu?

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 6. 2020 15:40

Battlepassů uvidíme v průběhu roku hned několik.

Reklama

Jestli jste v posledních dnech zapnuli Valorant, dost možná jste si všimli novinky ve formě Battlepassu. Tento mikrotransakční mechanismus do her pronikl velmi rychle, a to zejména díky tomu, že pro hráče nabídne celkem dost odměn za pěknou cenu. Není divu, že se i Riot pro tento způsob vydělávání rozhodl.

Jak ale bude tento Battlepass fungovat? S vydáním plné verze hry odstartovala první epizoda. Každá epizoda bude rozdělena do aktů a každý jeden akt znamená nový Battlepass. Akty se budou měnit každé dva měsíce.

Každý akt pak obsahuje 50 úrovní plných odměn. Ve Valorantu nalezneme kromě prémiových odměn i odměny zcela zdarma. Ty mohou získat všichni, kteří si Valorant zahrají. Odměna zdarma se odemkne po vyexpení pěti prémiových úrovních, vždy ale bude možné si Battlepass zakoupit a odměny získat zpětně.

Co ale bude náplní Battlepassu? Samozřejmě skiny. Vývojáři se rozhodli jít cestou kvality, nikoliv kvantity. Hráči tak mohou získat skiny na zbraně, hráčské karty, přívěsky na zbraně nebo spreje.

Každý Battlepass by pak měl mít své určité téma a předměty v něm obsažené by měly být exkluzivní. Jakmile tedy vyprší doba pro expení Battlepassu, už nebudeme mít možnost tyto předměty získat. Vývojáři ale stále spekulují nad možností, že se v budoucnu naskytne šance tyto limitované předměty znovu obdržet. Bude to prý ale mnohem složitější, než jen koupě z obchodu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama