Jakou postavu zvolit v Diablo IV? Vývojáři mají jasno
Gaming Diablo IV Článek Jakou postavu zvolit v Diablo IV? Vývojáři mají jasno

Jakou postavu zvolit v Diablo IV? Vývojáři mají jasno

Josef Ventrča

Josef Ventrča

26. 6. 2023 17:17

Tvůrci doporučují, které postavy a buildy v Diablo IV si vybrat.

Reklama

Vývojáři Diabla IV z Blizzard Entertainment prozradili pro server PlayStation Blog své tři nejoblíbenější postavy a talentové buildy, se kterými si hráči zaručeně užijí průchod celým Sanctuary. Hra však nabízí obrovskou variabilitu při skládání buildu, a tak je možné jakkoliv schopnosti kombinovat a hledat to, co vám bude nejvíc vyhohovat. Seznam všech postav najdeš v našem přehledu postav.

Bone Spirit Necromancer

Hlavní designér hratelných tříd Adam Jackson doporučil tzv. Bone Spirit Necromancera. Za jeho přednosti označil značnou kontrolu nad nestvůrami (tzv. crowd control) a téměř neomezené množství esencí. Tomu významně pomáhá schopnost generovat bez ztráty esencí ničivý Bone Spirit s nízkým cooldownem a zvýšenou šancí na kritický zásah, doplněný vybuchující abilitou Corpse Explosion. Účinné je pak neustálé vrhání Bone Spear do nepřátel, díky čemuž se jim zvýší zranitelnost. Doplňující poškození pak ještě způsobí kouzla Blood Wave a Bone Splinters. Vývojář mezi aktivními schopnostmi ještě má Bone Golema, který funguje jako tankovací společník. Tahle kombinace pak zaručuje obrovské poškození, a tak hráčům dost urychlí průchody dungeony a podobně. Upozornil ale, že pro naprostou efektivnost je nutné získat unikátní předmět nazvaný Blood Artisan’s Cuirass.

Bone Spirit Necromancer build podle MacroBioBoi:

Wolfnado Druid

Druhou Jacksonovou oblíbenou postavou je Druid s Wolfnado buildem, což znamená, že používá svou vlčí formu pomocí kouzla Blood Howl, a zároveň vyvolává tornáda. Vývojář sdělil, že základním úkolem je na obrazovce vidět co nejvíc točících se tornád. Postava proto potřebuje maximalizovat ukazatel spiritu pro používání kouzel, a taky mít k dispozici regenerační schopnosti. Do lišty kouzel dále doporučil zvolit Wind Shear způsobující poškození z dálky a zvyšující rychlost pohybu, defenzivní Cyclone Armor, pasivní útočnou schopnost Ravens, a Cataclysm vyvolávající účinnou bouři. Taky podotkl, že je důležité sehnat unikátní helmu Tempest Roar.

Podobný Storm Werewolf Druid build podle serveru Fextralife:

Imbuement Rogue

Pomocný game designér Charles Dunn doporučil Imbuement build u Rogue, konkrétně pak kombinaci shadow a cold prvků. Mráz je ideální pro znehybnění nepřátel, které je pak snadné zneškodnit pomocí vybuchujících schopností se značným AoE poškozením. Základním kouzlem je Twisting Blades, který shadow a cold prvky snadno rozšíří ve skupinách nepřátel, a taky sníží jejich cooldowny. Pro rychlý pohyb je pak výhodné mít Dash, a pro regeneraci energie je klíčová pasivní schopnost Momentum, která se ale rovněž hodí pro rychlejší manévry a vyšší poškození. Jako specializaci doporučil si zvolit Preparation a za aspekt na zbrani implikovat Icy Alchemyst.

Podobný Shadow Imbuement Rogue build podle serveru Fextralife:

Pokud jsi fanouškem pekelné zábavy, mrkni k našemu partnerovi CZC.cz, kde kromě samotné hry najdeš parádní herní předměty na motivy hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama