Jeden z největších PUBG streamerů byl zabanován za hraní s hackerem
Zajímavosti PUBG Článek Jeden z největších PUBG streamerů byl zabanován za hraní s hackerem

Jeden z největších PUBG streamerů byl zabanován za hraní s hackerem

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

14. 7. 2018 17:09

Shroud si vysloužil měsíční ban za spolupráci s hackerem.

Reklama

Michael "Shroud" Gresiek je velmi populární streamer hry Playerunknown's Battlegrounds jak pro svůj skvělý skill, tak i pro rychlé reflexy. Ale trošku nám zlobil a byl zabanován na měsíc za hraní s hackerem. Fanoušci na jeho streamu viděli, že Shroud spolupracuje s hackerem a začali na sociálních sítích sdílet klipy a rozebírat, zda je spolčování s hackery správné. A drama bylo na světě!

Záznam ze streamu, jenž koluje PUBG komunitou ukazuje Shrouda a jeho spoluhráče Wadu hrající po boku hackera, jenž nebyl členem jejich party. Hacker létal s auty tak, aby vytvořil provizorní barikády kolem domů a informoval streamery o poloze ostatních hráčů. Shroud umírá poté, když vyskočí z letícího auta a spadne do vody, která jej od pádu nezachránila. Na konci dodal, že to byla jeho nejzábavnější hra PUBG v životě.

Samotný stream byl smazán, ale netem se stále šíří pár klipů usvědčující Shrouda ze spolupráce s hackerem.

PUBG se k celé věci nijak nevyjádřilo, ale Shroud přiznal, že byl na měsíc zabanován, a že si to opravdu zasloužil, protože moc dobře věděl, co dělá a nebyl to rozhodně ten nejlepší nápad. Také se omluvil všem, jenž svým jednáním zklamal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama