Jedna výhra a STYKO je v play-off. Povede se to?
Esport CS:GO Článek Jedna výhra a STYKO je v play-off. Povede se to?

Jedna výhra a STYKO je v play-off. Povede se to?

Michael Douša

Michael Douša

15. 5. 2023 09:20

Poslední naději Slovenska se daří, dotáhne to do konce?

Reklama
Poslední naději Slovenska se daří, dotáhne to do konce? 

Druhý den Legends Stage se zadařilo, některé národy ale zaplakaly. Zatímco naděje našich polských sousedů, že v play-off uvidí celý národní tým, se rozplynuly, Češi a Slováci jsou vděční za jediného Slováka - Martina "STYKO" Styka v Apeks. 

Těm se podařilo něco, co se zatím nepovedlo ani Major šampionům FaZe - porazit kosovské Bad News Eagles. Na Ancientu to byla jasná show Justinase 'jL' Lekaviciuse, který si naúčtoval parádní rating 1,60. Bude to ale dost na to, aby Apeks postoupili až do play-off? Dnes na ně čekají GamerLegion, kteří už z turnaje eliminovali dva zástupce česko-slovenské scény v MOUZ a OG. Těm se v Legends Stage zatím poměrně dařilo, po úvodní prohře proti NaVi se jim povedlo zkazit den polským 9INE a fnatic.

NaVi se také octli v 2-1 skupině, protože jednou prohráli proti severoamerickým Liquid. Včerejší výhra proti Ninjas in Pyjamas je tak posunula na dosah play-off. Budou se muset postavit svým ukrajinským patriotům Monte a svému bývalému kolegovi Viktorovi "sdy" Orudževovi, který je po čerstvé prohře proti domácím Vitality. Kdo tyhle derby vyhraje? Bookies jednoznačně preferují NaVi, a není se asi čemu divit. 

Po včerejších zápasech se tak eliminaci čelí celkem šest týmů. FaZe a G2, kteří se eliminaci zatím vyhnuli díky vítězstvím proti 9INE a FURIA, a poté zmiňovaní Bad News Eagles, Ninjas in Pyjamas, fnatic a také ENCE, které zaskočili britští Into the Breach. STYKO a Apeks se pustí do akce v 19:30, kde zabojují o postup. Povede se jim to? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama