Josef “jANYY” Janoušek: Náš cíl je být číslo 1 na CZ/SK scéně
Gaming PUBG Článek Josef “jANYY” Janoušek: Náš cíl je být číslo 1 na CZ/SK scéně

Josef “jANYY” Janoušek: Náš cíl je být číslo 1 na CZ/SK scéně

18. 2. 2022 18:40

jANYY z týmu Enterprise Esport se rozpovídal o změnách v týmu, cílech do budoucna a i jeho reálném životě

Reklama

Dnes jsme si na rozhovor pozvali ostříleného borce z PUBG sekce týmu Enterprise. PUBG však není jeho první hrou, které se věnuje kompetitivně. 

Josef “jANYY” Janoušek má bohaté zkušenosti už z Call Of Duty 4, se kterou procestoval velkou část Evropy a podíval se zde na více než 60 LAN akcí, kde se pyšní například výhrou Mistrovství Evropy v Kyjevě!

Josef “jANYY” Janoušek: Náš cíl je být číslo 1 na CZ/SK scéně

Ahoj jANYY, předem ti chci pogratulovat k novorozenému Matyášovi! Jak zvládáš práci, roli táty a do toho ještě kompetitivní hraní?
Ahoj, moc děkuji. No upřímně není to vůbec jednoduchý skloubit to vše dohromady, ale nějak to zatím zvládám. V práci se snažím šichty vyměňovat nebo brát volno tak, abych mohl hrát všechny důležité kvalifikace, nebo finálka turnajů. Tento rok bude asi možná úplně ten nejvíc nabušenej turnajema, tak mi snad vystačí dovolená :D Co se malého týče, tak zatím, jak je maličkej, tak nepotřebuje tolik pozornosti jako až bude cupitat, takže to potom bude taky o poznání těžší, ale samozřejmě se mu snažím dávat veškerý možný čas.
Nedávno jste v Enterprise měnili soupisku, Tixi za FreeKilla. Jaký byl motiv? Co jste od toho očekávali? Změnily se vám tímto vaše cíle do budoucna?
Přesně jak říkáš, udělali jsme změnu v sestavě a hlavním důvodem bylo to, že jsme s Tixim nehráli styl, který bychom chtěli hrát. S Tixim jsme se rozešli v dobrém a já mu do budoucna, ať už v gamingu, nebo v reálném životě, přeju jen to nejlepší.S klukama jsme se rozhodli oslovit Freekilla, kterýho já osobně považoval a považuji za jednoho z nejlepších fraggerů na cz/sk scéně. S Freekillem jsme se dohodli, začali jsme ho tryoutit a de facto po pár PRO scrimech jsem věděl, že “to půjde”. Naše cíle do budoucna jsou určitě být #1 na cz scéně a hlavně hitnout i nějaký úspěch v Evropě, protože si myslím a věřím, že tento tým na to má ohromný potenciál.

Josef “jANYY” Janoušek: Náš cíl je být číslo 1 na CZ/SK scéně

 

Jaké nejbližší turnaje vás teď čekají? Probíhá příprava na domácí a zahraniční turnaje výrazně jinak? 
Momentálně nás čeká GLL kvalifikace do turnaje o 50 000€, čemuž dáváme naprostou prioritu, a také Grand Finále jarní části GRUNEX MASTERS. 
Co se týče příprav, tak samozřejmě probíhají jinak, vzhledem k tomu, že CZSK týmy z 90% známe a víme co od nich očekávat, kdežto v evropském turnaji nevíte, na koho narazíte. 
Josef “jANYY” Janoušek: Náš cíl je být číslo 1 na CZ/SK scéně
Nedávno se k vám připojil nový coach Klimson, máte tedy 2 coache? Jaký mají vliv na vaši přípravu?
Ano přesně jak říkáš, momentálně tryoutíme Klimsona na nadcházející sezónu. Oba coachové s námi chtějí na stoprocent spolupracovat a oba jsou připraveni dát maximum do příprav na letošní sezónu, která bude velmi náročná. Vliv mají veliký, ať už to beru z pohledu příprav na turnaje, pomáhání s komunikací nebo i z hlediska mindsetu.
Díky moc za rozhovor! Přeju hodně štěstí do budoucna jak v Enterprise esports, tak i v osobním životě. Je něco, co bys nám chtěl na závěr sdělit?
Já děkuji tobě za tvůj čas. Na závěr bych chtěl určitě poděkovat hlavně organizaci a divákům za velký support který nám projevují a pevně věřím, že budou pokračovat, budeme ho určitě potřebovat.
Můžete mě sledovat na sociálních sítích abyste nepřišli o žádné novinky ohledně našeho týmu IG: jANYYfps TWITCH: twitch.tv/jANYYfps

I jANYY se, společně se svým týmem ENTERPRISE, objeví v Grand Finále Grunex Masters. Ještě před tím nás ale čekají dvě kvalifikace v sobotu a neděli, následované kvalifikačním finále v příštím týdnu. V kvalifikaci se můžete objevit i vy, stačí sehnat tým, zaregistrovat se a hrát!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama