Kdo postoupí na BLAST Premier World Final? Ve hře jsou G2, ale i OG
Esport CS:GO Článek Kdo postoupí na BLAST Premier World Final? Ve hře jsou G2, ale i OG

Kdo postoupí na BLAST Premier World Final? Ve hře jsou G2, ale i OG

Michael Douša

Michael Douša

22. 11. 2022 20:04

Český střelec si ještě může zajistit místo na velkolepém finále letošní BLAST série

Reklama
Český střelec si ještě může zajistit místo na velkolepém finále letošní BLAST série.

Série BLAST Premier nešla v tomto roce úplně jako po másle. Původně plánované offline eventy se v omezeném množství přesunuly opět na online platformu jako za dob koronavirové pandemie, a tak týmy nemohly zažít řádnou dávku adrenalinu, jak se sluší a patří. Konec roku tomu ale učiní přítrž - jak BLAST Premier Fall Final, tak BLAST Premier World Final se budou hrát na LANce. Jeden v Kodani, druhý v Abú Zabí.

Než se ale týmy přesunou do arabsky mluvícího světa, nejprve na ně čeká lítý boj o poslední kvalifikační místo na World Final. O jedno postupové místo se porve osm týmů, dva z nich už ale místo jisté mají - NAVI a FaZe, někdejší světové jedničky. Aby jim to ale nebylo líto, pořád je o co hrát - první místo si na účet připočte také 200 tisíc dolarů, v přepočtu příjemných 5 milionů korun.

Kdo postoupí na BLAST Premier World Final? Ve hře jsou G2, ale i OG

Photo credits: PGL

A kdo je ten zbytek? Několik očekávaných jmen, ale i jedna zbloudilá střela. Očekávatelnými účastníky jsou finalisté IEM Rio Majoru, dánští Heroic, kteří budou na domácí půdě jako na koni. Méně na koni však nejspíše budou zaoceánští Team Liquid, G2, kteří museli úplně vynechat Major, protože se na něj nezvládli kvalifikovat, Ninjas in Pyjamas, OG s českou účastí a v neposlední řadě také Fluxo - brazilská sestava, která dopadla lépe než MIBR, 00Nation, Evil Geniuses a Complexity na severoamerické kvalifikaci. 

Akce vypuká už zítra a otevřeme parádním zápasem FaZe vs. OG. Turnaj bude mít pořádně našlápnuté tempo, takže za šest dní bude vše hotovo - 27. listopadu se odehraje finále a bude jasné, čí je místo na World Final a 200 tisíc dolarů s ním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama