Kdo se postaví na čelo tabulky po druhém kole Grunex Masters?
Esport Rocket League Článek Kdo se postaví na čelo tabulky po druhém kole Grunex Masters?

Kdo se postaví na čelo tabulky po druhém kole Grunex Masters?

Nicolas Heller

Nicolas Heller

25. 7. 2021 16:42

Úvodní výkop Grunex Masters powered by LG UltraGear nám nastínil rozložení sil všech týmů. Ty teď čeká druhé kolo základní části.

Reklama

Čtvrteční úvodní výkop Grunex Masters powered by LG UltraGear nám nastínil rozložení sil všech šesti účastníků první sezony turnaje ve hře Rocket League. Přestože si můžeme udělat první obrázek o možném vývoji turnaje, žádný z týmů ani zdaleka neřekl poslední slovo. Šanci postoupit mezi první čtyři do play-off mají ještě všechny týmy stále obrovskou a další krok se pokusí udělat už dnes ve druhém kole Grunex Masters.

I dnes se s námi o svůj pohled na druhé kolo podělí komentátor Radek "Neonstar" Tomica. Jak to vidí tentokrát? „Když se podívám na dnešní první zápas a ohlédnu se za minulým kolem... I přes to, že tipuji Sinners, klidně mohou vyhrát DGG. Sinners jsou stále favority, ale v minulém kole možná trochu podcenili soupeře a bude hodně důležité, jak se k zápasu postaví dnes,“ ohlíží se Neonstar za zápasem prvního kola, kde Sinners nejprve pustili Universe do vedení a i přes to, že si vítězství nakonec pohlídali, nacházeli se často ve svízelných situacích.

V dalším zápase druhého kola se představí Enterprise esports a Team Universe. Universe favority ze Sinners sice potrápili, dokáží ale zopakovat sebevědomou hru proti papírově nejsilnější sestavě turnaje? „I přes to, co Universe předvedli v prvním kole si stále myslím, že Enterprise by v této sérii neměli nechat soupeři ani jednu hru. Universe zde mohou jenom získat a vzhledem k tomu, že skóre série může sehrát velkou roli v závěrečné tabulce, určitě si budou chtít odnést alespoň jeden vyhraný zápas.“

„V sérii mezi Pejsky a ASE Banger máme podle mě opět jasného favorita a tím je určitě sestava ems, Aiipa, Syracks. Na druhou stranu pokud Pejsci chtějí do play-off, musí začít sbírat body a zápasy proti ASE Banger a Team Universe jsou pro ně určitě lepší příležitostí než duely proti Sinners a Enterprise, které je ještě čekají.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama