Kdo si zahraje offline finále CZC.cz iSport FIFA 19 Cupu?
Esport FIFA 19 (PS4) Článek Kdo si zahraje offline finále CZC.cz iSport FIFA 19 Cupu?

Kdo si zahraje offline finále CZC.cz iSport FIFA 19 Cupu?

Nicolas Heller

Nicolas Heller

5. 12. 2018 16:13

CZC.cz iSport FIFA 19 Cup dospěl ke konci své online kvalifikační části. To nejnapínavější teprve přijde.

Reklama

CZC.cz iSport FIFA 19 Cup dospěl ke konci své online kvalifikační části. To nejnapínavější nás ovšem teprve čeká! Celá akce vyvrcholí už tuto sobotu na offline finále v pražském multikině Premiere Cinemas v Hostivaři. Kromě finalistů budou přítomni nejen komentátoři O2 TV a moderátor Mikuláš Tuček, ale také fotbalisté české reprezentace.

 

 

Pořádně našlapaný prizepool přilákal do kvalifikací domácí špičku a offline finále se tak zaručeně stane velkolepou tečkou za letošní sezónou. Ve finále už tradičně nechybí stálice domácí scény T9Laky a hráč eSuby RIIJK. Už v kvalifikaci šlo jasně poznat, že přítomnost formy u těchto dvou hráčů je nezpochybnitelná. V kombinaci s jejich hráčskými dovednostmi by tak mohli právě oni převzít cenu pro první místo. „Ambice mám velké, chci vyhrát,“ shrnul stručně své cíle T9Laky.

Veškeré predikce však může poslat k ledu jakýkoliv účastník turnaje během pár zápasů. Jelikož jde opravdu o ty nejlepší hráče, šanci triumfovat má každý. Velkou roli může sehrát, jak už tomu u sportovních akcí bývá, fyzické i psychické rozpoložení. Vysoké sebevědomí však hráčům nechybí, většina si na vítězství věří. „Cílem je to celé vyhrát, s tím taky na tenhle turnaj jdu a cokoliv jiného pro mě bude zklamání,“ netají se Kobby.

 

Postupující na offline finále

Tato osmička hráčů si vybojovala místa v nadcházejícím finálovém klání.

Kdo si zahraje offline finále CZC.cz iSport FIFA 19 Cupu?

 

Bleskový rozhovor s finalisty

Každého z finalistů jsme navíc podrobili bleskovému výslechu. Jaký herní styl preferuje RIIJK a kdy s fifou začínal například Emerickson? A kdo má vlastně, podle hráčů samotných, největší šance na vítězství? 

Jak dlouho se pohybuješ na scéně a kdy jsi začal s FIFOU?
The Johny: Na scéně se pohybuji zhruba 3 roky. S FIFOU jsem začal aktivněji díky Lakymu zhruba 4 roky zpět. Jako malý jsem hrával kariéry zhruba od FIFY 07.
MrRici: Kompetetivně na CZ/SK scéně jsem začal hrát ročníkem FIFA 14, jinak sérii FIFA hraji od roku 2002.
Emerickson: FIFU hraju od roku 2002, na scéně se pohybuji 4-5 let. Nejdřív jako streamer a později už i jako hráč na kompetitvní scéně.
Kobby: Na scéně se pohybuji od roku 2014, fifu jsem začal hrát od roku 2006, ale nějak pravidelně na turnaje, jsem začal chodit právě až od roku 2014. 
JamesBony28: Na kompetitivní scéně se pohybuji cca rok a půl. Úplně první FIFA, kterou jsem okusil byla FIFA 98.  Od roku 2011 hraji pravidelně každý ročník.
Můžeš krátce představit tvůj herní styl? 
T9Laky: Rád kombinuji, držím balón a čekám na vhodnou chvíli a samozřejmě hodně střílím.
Kobby: Můj herní styl je hlavně o držení míče a vyčkávám dokud se neobjeví nějaká ta skulinka, kde bych mohl prostrčit tu finálovou přihrávku.
Cristy: Snažím se hrát ofenzivní fotbal s množstvím šancí, pokud to situace umožňuje, tak rád potěším i oko diváka. V případě nepříznivých podmínek nemám problém svůj herní projev upravit tak, abych vývoj zápasu naklonil ve svůj prospěch.
RIIJK: Dobrá obrana a trpělivý útok. Umím ale hru i zrychlit když je třeba.
Kdo je podle tebe favoritem?
The Johny, JamesBony28, Emerickson: T9Laky
T9Laky, Kobby, MrRici, RIIJK: T9Laky a RIIJK
Cristy: T9Laky, RIIJK, MrRici, Emerickson

 

Sleduj finále živě na twitch.tv!

Veškeré dění bude živě vysílané na facebooku deníku Sport a twitch kanále CZCtv. Stabilní internet pro hladký průběh streamu zajistí společnost Ha-vel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama