KFC konzole jako odpověď na Playstation 5
Zajímavosti Článek KFC konzole jako odpověď na Playstation 5

KFC konzole jako odpověď na Playstation 5

David Jiránek

David Jiránek

16. 6. 2020 13:40

Proklatě dobrá konzole.

Reklama

Na internetu je opravdu hodně vtipů, které se trefují do vzhledu nové konzole od Sony. Playstation 5 se nejčastěji přirovnává k routeru. Xbox Series X zase k ledničce. Je tomu tak pokaždé, když výrobci novou herní konzoli představí a prakticky žádný design neunikne těmto přirovnáním. Pro Sony i Microsoft je to marketing zdarma, když se konzole objevuje na internetu v rámci virálních memů. Na trendu se ovšem chtějí přiživit i ostatní značky. Málokdo by čekal, že zrovna řetězec fastfoodů KFC vstoupí do hry s produktem KFConsole.

Musíme uznat, že jde o jeden z originálnějších vtipů, který vyžadoval víc práce, než jen slepit 2 obrázky k sobě ve photoshopu a přihodit vtipný text. KFConsole dostala svůj vydařený trailer a určitě půjde o konzoli, která se uvnitř pořádně zahřeje.

Třešničkou na dortu jsou komentáře u Twitter příspěvku. Oficiální účet pro Xbox se zeptal, zda půjde KFConsole položit na bok. Soudně dle vzhledu to bude obtížné. Disk dosáhne objemu 2 Terabitů (Tera kousnutí) a samozřejmě se dočkáme i exkluzivit.

KFC konzole jako odpověď na Playstation 5

KFConsole láká na Chicken Chamber, Cross-platform kompatibilitu (zřejmě s MConsole) a 4K při 120 FPS. Dostupnost naznačuje datum 12. listopadu 2020 na konci traileru. Na odpověď od konkurenčních fastfoodů nadále čekáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama