Kvalifikace LOBBY se blíží ke konci
Esport Článek Kvalifikace LOBBY se blíží ke konci

Kvalifikace LOBBY se blíží ke konci

Tomáš Kurka

Tomáš Kurka

21. 2. 2020 18:36

Poslední kola kvalifikací LOBBY jsou před námi!

Reklama

Poslední kola kvalifikací LOBBY jsou před námi a nezadržitelně se blíží i Grand finále 21. 3. ve Zlíně. Ty a tvůj tým máte o víkendu poslední šanci ukořistit dva zbývající sloty v online finále a bojovat o postup do Zlína. Odměna v hodnotě 25 000 Kč, trofej a spousta dalšího čeká na ty, kterým se podaří zvítězit. Tak nažhavte klávesnice a poperte se o první příčky ve čtvrtém a posledním kvalifikačním kole!

Za sebou máme již tři kvalifikace v CS:GO a League of Legends. Největší účast v CS:GO turnaji zaznamenalo první kolo, kterého se zúčastnilo hned 28 týmů, přičemž některé týmy využili možnosti a zúčastnili se znovu v dalších kvalifikačních kolech. K vidění bylo spoustu známých jmen, které již mají své postavení na české esport scéně. Kromě nich se k nám také vrátili týmy, které se turnaje zúčastnili v minulém roce. O obhájení vítězství z minulého roku se letos pokusí tým DEFEATERS, kterému se podařilo urvat první místo v druhém kvalifikačním kole a postupuje tak do on-line finále. Kromě nich se do finále prostříleli také týmy Pod postelí boyz a Nejsem duch nebudu se krotit. K nim se poté přidali i Dabujes jak Michael Jackson, BALANCE a n3ophyte.

Kvalifikace LOBBY se blíží ke konci

Svůj postup do on-line finále v League of Legends si zajistily týmy eEriness, Akatsuki Chlebík, Gunrunners AOC, Pandas are Awesome, INAE Atra a ANIOLY I DEMONY. Kvalifikační kola v LoLku měla o poznání větší účast, než CS:GO. Prvního kola se zúčastnilo až 33 týmů - děkujeme! Ta nejkrvavější bitva však vypukne o 2 týdny později, kdy všech 8 týmů v každé hře poměří své síly a pouze ti dva nejlepší zaujmou místo v Grand finále. Nám teď nezbývá nic jiného než poblahopřát vítězům k postupu do semi-finále a také popřát všem týmům hodně štěstí v posledním kole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama