Kyanid a Štěstí jako šílené battle-royale
Gaming Článek Kyanid a Štěstí jako šílené battle-royale

Kyanid a Štěstí jako šílené battle-royale

Jakub Osička

Jakub Osička

16. 6. 2018 12:19

Čtete správně - vypadá to, že se dočkáme battle royale hry s komiksových nádechem Cyanide and Happiness.

Reklama

Rapture Rejects - tak zní název nově oznámeného vtipného počinu, při jehož vývoji spojí své síly studio Galvanic Games, producenti z TinyBuild a hlavně tvůrci legendárních kreslených komiksů se sarkastickým či odvážným humorem známých jako Cyanide and Happiness.

O tom, který žánr aktuálně hraje prim, není třeba rozepisovat sáhodlouhá pojednání. Volba samozřejmě padla na hit battle-royale, který ale ve výše zmíněném konktextu nejspíš rozhodně popustí uzdu fantazii a humoru.

Kyanid, Štěstí a taky Satan

Podle prvních informací i zde najdeme klasické principy běžných last-man-standing her - budeme muset najít zbraně, zabíjet nepřátele a zkrátka přežít. Bojiště ovšem budete sledovat z ptačí perspektivy a vše se bude zpracováno v kreslené 2D grafice, která je zmíněnému komiksu vlastní. Podle spolutvůrce komiksu Cyanide and Happiness, Roba DenBleykera, se hra zbaví zbytečných nudných militaristických záležitostí a představí naprosto šílené zbraně a ještě šílenější násilné animace. Kromě toho také láká na Satana, který se prý ve hře také ukáže.

Není pochyb, že si Rapture Rejects nebude hrát na konkurenta etablovaných battle-royale gigantů, ale zcela jistě si jej oblíbí milovníci černého a sarkastického humoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama