Lady Gaga se na Twitteru zeptala co je to Fortnite, odpověděl ji Ninja
Zajímavosti Článek Lady Gaga se na Twitteru zeptala co je to Fortnite, odpověděl ji Ninja

Lady Gaga se na Twitteru zeptala co je to Fortnite, odpověděl ji Ninja

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

25. 10. 2019 17:19

Lady Gaga je jednou z nejznámějších zpěvaček světa a Ninja streamuje videohry pro miliony diváků. No není tohle historické setkání, které mohlo skončit naprosto epicky?!

Reklama

Pokud jste nežili pod kamenem nebo na opuštěném ostrově, určitě jste si všimli humbuku okolo Fortnite černé díry. A nebyli jste očividně sami. To si takto Lady Gaga z dlouhé chvíle utweetla, že prý co je to "Fortnight". Samozřejmě myslela nejspíše Fortnite a v tu chvíli internet vybuchl.

Její tweet získal přes 230 tisíc retweetů, jeden milion lajků a 31 tisíc odpovědí. Radit se jí jaly nejen herní magazíny, streameři či samotný Twitch, ale i největší hvězda hry Fortnite, Ninja.

Ten jí vtipně odpověděl větou složenou z názvů jejich písniček, prý ať se mu ozve, že jí to vysvětlí. Ale Lady Gaga očividně nejslavnějšího streamera videoher nezná, protože mu odpověděla prostým "A ty jsi kdo". Ninja bleskově odpověděl, ať se zeptá rappera Drakea. Drake má totiž taneční emote ve Fortnite a s Ninjou si občas zahraje nějaký zápas. Tím jejich konverzace na Twitteru skončila.

Lady Gaga je jednou z nejznámějších zpěvaček světa a Ninja streamuje videohry pro miliony diváků. No není tohle historické setkání, které mohlo skončit naprosto epicky?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama