Legends of Runeterra vyjde 30. dubna do plné  verze
Zajímavosti Článek Legends of Runeterra vyjde 30. dubna do plné verze

Legends of Runeterra vyjde 30. dubna do plné verze

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 4. 2020 07:49

Včetně podpory mobilních zařízení.

Reklama

Zdálo se, že se žánrem karetních her už je pomalu konec. K Hearthstone, který své nejlepší časy má již dávno za sebou, se snažilo připojit Valve s Artifactem, což dopadlo naprosto tragicky. Své šance chtěli zkusit i vývojáři z Riot Games a vypadá to celkem dobře.

Legends of Runeterra vyšlo před nějakou dobou v rámci otevřeného beta testování. V tom si hráči nemohli hru vynachválit, nikoliv kvůli inovacím v hratelnosti, ale zejména mikrotransakcím a způsobu získávání karet, v čemž konkurence naprosto zaostala. Riot se navíc rozhodl už tak štědrý systém ještě zjednodušit a s tím také vyjít do plné verze. I přes tuto chválu se však ozývají i názory, že hra je (alespoň prozatím) jaksi "plochá" a jen málo karet vám dovolí jít do hloubky, co se hratelnosti týče. Možná to spraví nový set karet, který přijde společně s plnou verzí.

LoR by mělo oficiálně vyjít 30. dubna, a to jak pro PC, tak pro mobilní uživatele, včetně crossplaye mezi všemi platformami. Dočkáme se také 120 nových karet, nového regionu, mechanik i herního stylu. Odhalení nových karet by mělo začít již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama