Legends v plném proudu, jak jsou na tom týmy po prvním kole?
Esport CS:GO Článek Legends v plném proudu, jak jsou na tom týmy po prvním kole?

Legends v plném proudu, jak jsou na tom týmy po prvním kole?

Michael Douša

Michael Douša

13. 5. 2023 20:58

Někteří na dobré cestě dál, jiným se dnes tolik nedaří

Reklama
Někteří na dobré cestě dál, jiným se dnes tolik nedaří. 

Dnešním dopolednem odstartovala další část posledního CS:GO Majoru v Paříži, bylo hodně úspěchů i překvapivých proher. NaVi sice v prvním zápase porazili GamerLegion s rozhodným rozdílem, v druhém zápasu ale byli poraženi o osm bodů americkými Liquid i po kostrbatém postupu Američanů z Challengers. Mareks "YEKINDAR" Galinskijs se proti ukrajinsko-ruské sestavě urval ze řetězu a zajistil tak svému týmu vítězství. 

Poslední zůstávající slovenský hráč měl velmi podobné hry jako NaVi. Proti britskému týmu Into the Breach Martin “STYKO” Styk s Apeks vyhráli 16-10, což značilo krásný začátek Legends. Naposledy co hráli Mirage to pro ně skončilo výhrou 16-0 proti Grayhound, proti Heroic toto ale ani zdaleka nezopakovali. Po nepříjemných chybách skončili 10-16, Apeks jsou tak 1-1 na výhry a Heroic chybí poslední výhra na postup do play-off. 

2-0 na zápasy jsou kromě již zmíněných Heroic také Liquid, domácí Vitality a ukrajinští Monte. Vyrovnané skóre mají Apeks, Natus Vincere, fnatic a ENCE. Žádnou výhru si zatím nepřipsalo nejvíce jmen, mezi největšími to jsou před druhými zápasy FaZe, G2 a Ninjas in Pyjamas, ostatní jsou pak také polští 9INE, Bad News Eagles, GamerLegion a britští Into the Breach. Jak je ale řečeno, všechny zmíněné týmy jsou zatím pouze 0-1, druhá mapa je čeká ještě dnes.

Zítra nás čeká do 13:00 poslední várka her o jedné mapě, od půl třetí pak vítězové hrají hry na tři mapy. Kdo si myslíte, že se hned zítra kvalifikuje na postup dál?

https://photos.eslgaming.com/2023/ESL-Pro-League/ESL-Pro-League-Season-17-/CSGO-Group-B-/i-rJX36jd/A

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama