LG UltraGear Cup hostil rekordní počet hráčů!
Esport Valorant Článek LG UltraGear Cup hostil rekordní počet hráčů!

LG UltraGear Cup hostil rekordní počet hráčů!

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 4. 2020 13:04

Děkujeme.

Reklama

Je to týden od toho, co jsme vám, naší komunitě, děkovali za překonání více než dva roky starého rekordu v počtu zaregistrovaných hráčů. I když jsme z něj byli nadšení, stále jsme si společně s Mazarinim říkali, že onen počet, tedy 325 registrovaných týmu, možná dokážeme ještě posunout. Nabídli jsme vám tak turnaj, jehož maximální kapacitu jsme stanovili na 384 týmů, a registrace jsme nechali puštěné o něco déle.

A vy jste opět dokázali nejen to, že Valorant má před sebou velmi nadějnou esportovou budoucnost, která začíná nabírat na obrátkách již měsíc v beta testování, ale také to, že Grunex má zkrátka tu nejlepší komunitu, a za to vám děkujeme. Do LG UltraGear Valorant turnaje se nám totiž zaregistrovalo přes 400 týmů, tudíž více než 2 tisíce lidí.

LG UltraGear Cup hostil rekordní počet hráčů!

My ale rozhodně nezastavujeme, a chystáme pro vás další příležitosti a turnaje, ve kterých si budete moct zahrát. Ve čtvrtek pro vás chystáme rychlý CZC turnaj o poukázky v celkové hodnotě 13 tisíc korun, a o víkendu pokračuje rozjetá série LG UltraGear Valorant, která v sobotu nabídne tzv. Last Chance, tedy kvalifikaci v podobě BO1 pavouka, a mimo jiné také další možnost pro překonání rekordu. Maximální počet slotů se totiž zastavil na 512 týmech, a tajně doufáme, že této hranici přiblížíme. V neděli pak proběhne Grand Finále jakožto vyvrcholení této série.

O dalších turnajích zatím mluvit nemůžeme, ujišťujeme vás ale o tom, že jich je rozplánovaných hned několik. Stále tak máte čas nejen na získání klíče, pokud patříte mezi #notyet gangu, ale také na sestavení týmu. Skládejte, trénujte, a možná i vy vyhrajete hodnotné ceny. A ještě jednou- Děkujeme!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama