Logitech oznamuje lehkou myš G Pro Wireless
Technologie Článek Logitech oznamuje lehkou myš G Pro Wireless

Logitech oznamuje lehkou myš G Pro Wireless

Filip Němeček

Filip Němeček

23. 8. 2018 11:57

Symetrický hlodavec umí Powerplay nabíjení a váží 80 gramů.

Reklama

Logitech odhalil novou myš, se kterou myší na profesionální hráče. Logitech G Pro Wireless přináší 100% symetrický design, takže postranní tlačítka najdeme na obou stranách a váhu pouhých 80 gramů. Přesto je myš bytelná díky vyztužovacímu endoskeletu.

Logitech dodává, že myš vyvíjel přes dva roky a podílelo se na ní přes 50 profesionálních hráčů. Jako senzor byl použit Hero 16K, který umí až 16 000 DPI a výrobce se chlubí, že lepší budete těžko shánět.

Logitech oznamuje lehkou myš G Pro Wireless

„Vždy jsme byli přesvědčeni, že se bezdrátový přenos dá natolik zdokonalit, aby s naším bezdrátovým vybavením mohli hrát a vyhrávat i profesionální e-sportovci,“ říká Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel Logitech Gaming. „Spolupracovali jsme s mnoha hráči, kteří používali tuto myš po mnoho měsíců na různých herních turnajích. Hrál s ní také Profit z týmu London Spitfire na šampionátu OWL a tato myš se stala osvědčeným vítězem nad konkurencí.“

G Pro Wireless dostala také technologie Lightspeed pro rychlé bezdrátové hraní (můžete ale připojit i kabel) s odezvou 1ms a Powerplay pro nabíjení přes speciální podložku, takže není třeba řešit baterie. V neposlední řadě nechybí nastavitelné RGB podsvícení.

{control gallery}

Nová myš Logitech G Pro Wireless se má začít prodávat ještě v srpnu za doporučenou cenu 3 829 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama