LoL MČR klepe na dveře
Esport League of Legends Článek LoL MČR klepe na dveře

LoL MČR klepe na dveře

Nicolas Heller

Nicolas Heller

8. 11. 2018 21:59

LoL MČR klepe na dveře

Reklama

V Brně se i letos uskuteční další ročník domácí akce Mistrovství ČR v počítačových hrách. Jak už je několik let tradicí, k vidění bude také League of Legends turnaj, který bude probíhat během celé akce. Letos přišel pořadatel dokonce s novým formátem. Jelikož byl navýšen počet týmů z 8 na 10, odehrají se před play-off navíc skupinové zápasy.

Turnaje se zúčastní špička domácí scény a stejně jako na světové úrovni, tak i u nás se očekává, že dovednostní rozdíly mezi týmy už nebudou tak markantní. Pokud však máme vypíchnout favority, pak jimi určitě jsou týmy eSuba a LanCraft. Bývalý tým Majestic Lions, který si pod sebe vzala právě organizace LanCraft, v posledních dnech ještě vyztužil sestavu o Carzzyho a denyka. Na chybu favoritů budou netrpělivě čekat svěřenci Inside Games. I ti během sezóny předváděli úctihodné výkony.

Znepříjemnit lehké proklouznutí turnajem se jim však chystá několik dalších celků, které si také oprávněně brousí zuby na medailové pozice. Zkušená jména jako Rufus, PiOk nebo Necromartin sdružuje pod svými křídly organizace Cyber Gaming. Černým koněm turnaje by se mohli stát také hráči Inaequalis, které reprezentují hráči jako Mortsche, SeMike či DyBer. Velkou neznámou je celek E-Rivals, který si odbude premiéru a papírově má určitě skvělé předpoklady k úspěchu.

Odepisovat nemůžeme ani zbylé týmy. Kvalifikací úspěšně prošel tým iNvolute, ECLOT, NecroRaisers a BloodyDevils. Tyto týmy nemají co ztratit a proto mají největší předpoklad k tomu překvapit a zamíchat pořadím.

Harmonogram

  • Pátek: Skupinové zápasy a čtvrtfinále
  • Sobota: Semifinále
  • Neděle: Grandfinále

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama