Ludwig si nechal vytetovat logo Twitche a svou kočku
Zajímavosti Článek Ludwig si nechal vytetovat logo Twitche a svou kočku

Ludwig si nechal vytetovat logo Twitche a svou kočku

Adam Král

Adam Král

7. 12. 2022 17:21

Ludwig minulý měsíc vybral více, než 100 000 a jako "trest" si musel nechat udělat tetování.

Reklama

Streamer Ludwig se katapultoval do povědomí komunity Twitche poté, co minulý rok uspořádal tzv. subathon. Ten spočíval v tom, že bude vysílat co nejdelší počet hodin, který mu budou prodlužovat jeho diváci pomoci odběrů a darů. Vydržel měsíc a po více než roce se rozhodl pro zopakování podobné akce, i když v mnohem menším měřítku. Nepřetržitě vysílal 50 hodin z prosklené místnosti a dokázal vybrat 100 000 dolarů na dvě charitativní organizace. Čtyři největší dárci mu navíc mohli vybrat tetování, a tak se skutečně stalo.

V průběhu streamu si Ludwig stanovil hned několik cílů, přičemž jedním z nich bylo tetování, které mu měli za úkol vybrat čtyři největší dárci večera. Na prvním místě se umístila tvůrkyně Rachell ‘Valkyrae’ Hofstetter s 15 000 dolary. Ta nejdříve navrhovala, aby si Ludwig vytetoval logo YouTube. Svůj plán ale nakonec změnila na logo přímé konkurence platformy. Nápad tak byl na stole a Ludwig s ním musel souhlasit. Na jeho kůži si tak nechal udělat Twitch a jeho kocoura, který se jmenuje Coots.

Ludwig si nechal vytetovat logo Twitche a svou kočku

Než se vydal do tetovacího salónu, zveřejnil Ludwig na Twitteru nákres tetování s popiskem "nevyhazuj mě, Susan". Susan Wojcicki je ředitelkou YouTube a je nutno podotknout, že nějaké obavy byly na místě, protože platformy si navzájem přímo konkurují. Pod příspěvkem se ozval i Hasan ‘Hasanabi’ Piker, další tvůrce obsahu, který Ludwigovi poslal peníze.

Nejlépe utracených 10 000 v mém životě.

Ludwig tak dokázal, že nehledě na následky, své sliby drží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama