Ludwig stanovil světový rekord v nejrychlejším banu na YouTube
Zajímavosti Článek Ludwig stanovil světový rekord v nejrychlejším banu na YouTube

Ludwig stanovil světový rekord v nejrychlejším banu na YouTube

Adam Král

Adam Král

18. 9. 2022 16:54

Streamer Ludwig si zahrává s ohněm a nechává se dobrovolně zabanovat na YouTube

Reklama

Zatímco většina streamerů na internetu se snaží o to, aby dostali co nejmenší počet banů na své platformě, najdou se i někteří zájemci o ban. Mezi nimi je i Ludwig Ahgren alias Ludwig. Ten se ve svém vysílání postaral o světový rekord, který hodně lidí překonávat nebude. Jedná se totiž o nejrychlejší ban na platformě YouTube.

Zákaz v řádu sekund

Přestože si Ludwig myslí, že v následujících měsících YouTube překoná Twitch, nebrání mu to v pokusu o nejrychlejší blokaci vysílání na světě. Právě naopak. Po několika minutách plánování se svými fanoušky byl odhodlaný rekord vytvořit. Aby to dokázal, musel mít rychlé prsty a štěstí. Jak to nakonec dopadlo?

Aby byl pokus úspěšný, musel Ludwig podniknout hned několik kroků. Aby bylo vaše video či vysílání staženo z YouTube, musí porušit autorská práva. O to se streamer pokusil tak, že do pozadí streamu pustil hudbu, ke které neměl práva (konkrétně skladbu z anime Naruto) a našel si záznam fotbalového utkání mezi Juventus a Salernitana.

Kombinace všeho vyústila ve stažení streamu za pouhou 1 minutu a 31 sekund, přičemž se na obrazovce objevil nápis, že stream byl zablokován. Na Twitteru to ale nevypadalo, že by to tvůrce nějak mrzelo. Právě naopak, pochlubil se, že stanovil světový rekord. Není to přitom jeho první ban na YouTube. Ten přišel už minulý rok za porušení autorských práv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama