Madden NFL 20 představí hvězdy se superschopnostmi
Gaming Článek Madden NFL 20 představí hvězdy se superschopnostmi

Madden NFL 20 představí hvězdy se superschopnostmi

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

9. 6. 2019 13:18

Are you ready for some football?

Reklama

Sportovní tituly většinou rok po roce nepřináší závratné změny, především se setkáváme s aktualizací týmových soupisek, trochu vylepšenou umělou inteligencí hráčů, nebo s různými prvky pro multiplayer, které pomůžou při tvorbě ultimátního týmu. Tentokrát se ale v EA rozhodli, že do nového Madden NFL 20 přibude ještě pár novinek, které by měly ovlivnit celý systém hraní. Tyto prvky byly představeny při EA Play konferenci, která předchází E3 2019.

V Madden 20 se můžete rozloučit s kampaní Longshot, která bude nahrazena zcela novou. Největší hvězdy amerického fotbalu dostanou schopnosti, které z nich udělají ještě více "nepřemožitelné" hráče, a přidají se také nové výzvy se scénářem pro odemčení nových věcí a vylepšení vlastností hráče. EA také rozšířili možnosti pro hraní s větší skupinou lidí.

Většina fanoušků si nepořizuje sportovní hry kvůli kariérním kampaním, nicméně i přesto je tam stále najdeme a vývojáři se je stále snaží zdokonalovat. Kampaň pro Madden NFL 20 ponese název Face of the Franchise. Vytvoříte si hráče, který začíná jako hvězdný quarterback univerzitního týmu Texas Longhorns, a utkáte se s jinými týmy v univerzitním playoffs. Vaše výkony pak budou rozhodovat v následném NFL Draftu. Taky se zde setkáte s tzv. Scenario Engine, kde se můžete zúčastnit různých výzev, nebude chybět ani Pro Bowl.

V Madden Ultimate Team se objeví Ultimate Missions, které vám umožní vylepšovat vlastnosti hráčů nebo nakupovat nové věci díky plnění dynamických výzev a úkolů. V Madden NFL 20 taky zapracovali na vylepšení playbooků, do kterých přidali nové hry z reálného života specifické pro daný tým. Takže pokud si například chcete vyzkoušet parádní trick-play Philadelphie Eagles ze Superbowl 2018, najdete ho tam. Nově budou i run-passové možnosti (RPO).

Největší změnou je ale prvek zvaný Superstar X-Factor. Jde o takovou "superschopnost" pro hvězdné hráče NFL. Při představení Madden 20 demonstrovali EA ukázku například u running backa Alvina Kamara, jehož X-Factor se jmenuje "Satellite", ten z něj udělá ještě efektivnějšího receivera mimo backfield s vylepšenou schopností run-after-catch (běh po zachycení přihrávky). Takový JuJu Smith Schuster, wide receiver Pittsburghu Steelers, má X-Factor "Double Me", kvůli kterému by si jej měla obrana více hlídat, jinak si doběhne pro jasný touchdown.

Pak tu ještě jsou stále funkční speciální schopnosti, specifické pro určitou superhvězdu. Například Patrick Mahomes, který je také tváří Madden 20, má schopnost "Bazooka", což je jeho přesná přihrávka, aniž by se díval na receivera.

Pro nedočkavé zájemce existuje i možnost získat klíč do uzavřeného beta testu, který proběhne 14. - 16. června. Pokud jste se zrovna nenacházeli kolem Madden stánku na EA Play v Los Angeles, tak jej můžete získat při sledování live streamů na oficiálním kanále Madden přes Twitch nebo Twitter. Nezapomeňte tyto kanály sledovat. Dalším způsobem, jak vstup do bety získat, je přes MUTHEAD (Madden Ultimate Team) a Reddit. Vývojáři také připomínají, ať sledujete svůj email propojený s účtem EA kvůli dalším možnostem pro získání beta klíče, zejména pokud jste se účastnili Madden Championship Series.

Madden NFL 20 vyjde 2. srpna 2019 na PC (Origin), PlayStation 4 a Xbox One. Podívejte se na celý záznam z představení hry na EA Play 2019 níže.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama