Masivní zpětná kompatibilita i na Xbox Series X
Zajímavosti Článek Masivní zpětná kompatibilita i na Xbox Series X

Masivní zpětná kompatibilita i na Xbox Series X

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 1. 2020 17:12

Nejen hry, ale také savy či achievementy.

Reklama

Letos se máme dočkat nového Xboxu, a Microsoft prozradil, jakou strategii bude celá divize razit. Už teď má Xbox velkou výhodu nejen ve zpětné kompatibilitě, ale také ve službě Xbox Game Pass, která za několik stovek korun měsíčně zajistí obrovskou knihovnu her.

A na to se bude chtít Xbox soustředit i u příští generace. Prý se máme dočkat neustálé zpětné kompatibility nejen u first-party titulů. To samozřejmě neznamená, že se nedočkáme exkluzivních titulů. Už nyní víme o Halo Infinite a Matt Booty, vedoucí Xbox studií, potvrdil, že se chystají minimálně další dvě nové IP.

Na novou generaci si navíc budeme moct přenést všechny achievementy, uložené pozice či tituly z Xbox Game Pass. Nových her bychom se měli dočkat opravdu často, díky akvizici spousty studií Booty slibuje novou hru každé 3-4 měsíce. Navíc se Xbox chce zaměřit i na dodržování dat vydání, když se tedy nějaké datum stanoví, tak se má také dodržet. Nemá to ale znamenat přetěžování stávajících týmů. Prý jim k tomu mají pomoct další externí týmy, na které Microsoft nejspíše vyčlení určitý budget.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama