Maverics: Proving Grounds - 1000 hráčů v F2P battle-royale
Gaming Článek Maverics: Proving Grounds - 1000 hráčů v F2P battle-royale

Maverics: Proving Grounds - 1000 hráčů v F2P battle-royale

Jakub Osička

Jakub Osička

13. 6. 2018 03:35

Na veletrhu E3 nechybí ani očekávané battle-royale, které proti sobě postaví tisícovku hráčů.

Reklama

Pokud je vám tradiční stovka hráčů v battle-royale řezbách málo, nemusíte nadále zoufat. Opět se totiž o slovo hlásí chystaná novinka Maverics: Proving Grounds, která posouvá svět her na přežití jednotlivce opět na vyšší příčku. Chlubí se totiž tím, že proti sobě postaví v jedné hře tisícovku hráčů. Ještě nedávno byl původní předpoklad 400, ale vypadá to, že Maverics míří vysoko. Projekt je to skutečně ambiciózní, ale zároveň je třeba přiznat, že všechny dosavadní střípky informací vypadají velmi pozitivně a hra by tak v sobě mohla nést skutečně velký potenciál. Otázkou je, jak se vše podaří skloubit dohromady.

Obrovská mapa, dynamické prostředí a interakce s hráči

Na veletrhu E3 vývojáři hry odhalili nový oficiální trailer, který je nabytý akcí a zároveň upozorňuje, že se jedná o skutečné záběry z herního enginu. Šéf vývojářské společnosti Automaton, která za Maverics stojí, prozradil, že hra bude obsahovat spoustu zajímavých elementů. Mapa bude stavět na dynamickém prostředí, počasí, organické destrukci, zanechávání stop a spousty dalších prvků, které na papíře znějí opravdu skvěle. Mapa zvaná Isle of Dern bude mít obrovskou rozlohu odpovídající ploše 16 x 16 km.

Kromě toho také víme, že bude hra nabízena jako free-to-play titul, který ale bude nejspíš monetizován prostřednictvím klasických kosmetických předmětů a podobných doplňků. Hra se navíc inspiruje i v klasických MMORPG a vypadá to, že herní lobby vlastně bude takovou menší sociální sítí, ve které budeme moci navazovat spojenectví a vstupovat do interakcí s dalšími hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama