Mishek: „Doufám, že sportovci, kteří letí hrát o Major, nechlastají už na cestě.“
Esport CS:GO Článek Mishek: „Doufám, že sportovci, kteří letí hrát o Major, nechlastají už na cestě.“

Mishek: „Doufám, že sportovci, kteří letí hrát o Major, nechlastají už na cestě.“

Jarmil Černý

Jarmil Černý

19. 4. 2022 20:09

Přestřelka na domácí CS:GO scéně, tentokrát však mimo herní mapu!

Reklama

„Já jenom doufám, že sportovci, kteří letí hrát o Major, nechlastají už na cestě :),“ nechal se 19. dubna na twitteru slyšet, bez uvedení bližších detailů, esportový komentátor Michal „Mishek“ Kabele. Odstartoval tím tak slovní přestřelku skrze domácí scénou. Status se na twitteru objevil v den odletu české organizace SINNERS do Rumunska, kde se v konkurenci nejlepších světových týmů utkají právě o místo na Majoru. Reakce hráčů SINNERS na sebe nenechala dlouho čekat.

Pod úvodním statusem se objevilo poděkování za podporu od většiny hráčů aktuálně nejlepšího domácího týmu dle HLTV žebříčku. „Určitě ne,“ reagoval zase současný kouč Tomáš „tomkejs“ Tomka a k odpovědi přiložil fotku.

Mishek: „Doufám, že sportovci, kteří letí hrát o Major, nechlastají už na cestě.“

Mishek svoje vyjádření následně upřesnil: „Borci, druhá stories, která na člověka vyskočí potom, co se ráno probudí je s vodkou. Spousta hráčů na scéně si stěžuje, jak to u nás není profesionální, a když přijde něco takového, tak se hned urazíte. Nebyli jste všichni na Vyšehradu? tak víte jak to nemá vypadat,“ odkázal na satirický seriál a nyní také film s Jakubem Štáfkem o fotbalovém talentu Juliovi „Lavi“ Lavickém, kterému večírky, alkohol, kouření, holky a eskapáda za eskapádou ničí slibně rozjetou kariéru (oficiální text distributora - pozn. red.). Na status opět zaregoval kouč SINNERS „Můžeš mi prosím napsat kdy hrajeme?“ čímž pravděpodobně poukazoval na oficiální start prvního zápasu SINNERS, který je naplánován na 21. dubna, tedy za dva dny po zveřejnění prvního statusu komentátora. „Jste na cestě na turnaj, kterým můžete udělat úspěch, jaký se tu nikdy nikomu nepovedl. Bukurešť pro vás Dnes začala. Jste by far nejlepší tým, který tu byl a už to, že jste prošli open kvaldou, byl úspěch. Ale k***a, jste vzorem pro spoustu mladých,tak nebuďte jako Limberský,“ reagoval Mishek a použil opět fotbalové přirovnání (v citaci byl upraven vulgární výraz - pozn. red.).

Zprávu na twitteru neušetřil ani CEO SINNERS Moritz Straube„Tady je zase (emoji klauna) az az. Myslim, ze nejhorsi co hrozi je, ze kluci budou mit behem zitrejsiho media day dobrou naladu.“ Do diskuze přispěl i legendární slovenský sniper Ladislav "GuardiaN" Kovács„Reprezentovat sameho seba treba aj mimo hry, neviem ci by nejaka matka chcela vidiet ako svoje 12 rocne decko sleduje niekoho, kto o 8 rano si dava vodku a v dnesnej dobe ich sleduje kadekto na socialnych sietiach. Nech si kludne da 3x, ale nemyslim si, ze to treba ukazovat.“ Svoje reakce přidaly také další osobnosti a diváci domácí scény, jejichž názory na celou situaci se spíše různí. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama