Mobilní okénko #2: Shadow Fight 3
Gaming Článek Mobilní okénko #2: Shadow Fight 3

Mobilní okénko #2: Shadow Fight 3

Thundarr

Thundarr

19. 11. 2018 14:40

Další pokračování oblíbené bojovky Shadow Fight je zde. Nyní barevnější a zábavnější.

Reklama

Má zde další zajímavý titul, třetí pokračování série Shadow Fight. Tato hra opravdu potěší fanoušky klasiky jako je Mortal Kombat nebo Street Fighter. Tyto série byly ve své době legendární a získaly si spousty fanoušků.

Shadow Fight 3, systémové požadavky

Tyto minimální požadavky by neměly být problémem prakticky pro každého.

  • RAM: 500 MB (1 GB doporučené).
  • Rozlišení obrazovky: 800 x 480 pixelů
  • Operační systém: Android 4.1 nebo vyšší (svou verzi Androidu najdete v části Nastavení> telefon> Verze pro Android). Pokud jste zakoupili telefon v posledních dvou letech, je velice pravděpodobné, že máte novější verzi.
  • Internetové připojení: Vyžaduje se pro spuštění hry
  • Spuštění cache: ano

Mobilní okénko #2: Shadow Fight 3

Spousta obsahu

Stejně jako v předešlých verzích zde máte příběhovou linii, spoustu zajímavého vybavení a jednoduché ovládání. Příběhem a obtížnostmi postupujete díky zakoupení nových zbraní, vybavení, nebo jejich vylepšování. 

Mobilní okénko #2: Shadow Fight 3

Ve hře narazíte i na úkoly, které vám hru zpestří, dále různé duely za odměny a podobné vychytávky. Nesmí zde chybět žebříček, obchod a příběhová mapa. Postupy jsou jednoduché, pokud na něco nestačíte, je potřeba udělat pár kroků zpět, koupit novou zbraň, nebo vybavení a hurá na nepřítele.

Mobilní okénko #2: Shadow Fight 3

Hra samotná je rozhodně zábavná, upozorní vás na obtížnější souboje, těžší kola, můžete získávat baličky karet, které vám přinesou vybavení, nebo zbraně. Těžší kola obvykle znamenají, že budete nepříteli udělovat menší poškození za stejné pohyby, nebo on vám naopak větší. Samozřejmě vylepšením zbraně toto odstraníte.

Pokud vás baví tyto souboje typu Mortal Kombat budete se hrou určitě spokojení. Díky úderům pěstí, kopům nohou a samozřejmě zapojení zbraní, které můžete nepřátelům vyrazit z rukou, budete mít k dispozici nepřeberné množství zajímavých úderů.

Mobilní okénko #2: Shadow Fight 3

Oficiální gameplay Shadow Fight 3 (Android a iOS)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama