Mobilní okénko #23: Chess Rush
Gaming Článek Mobilní okénko #23: Chess Rush

Mobilní okénko #23: Chess Rush

Thundarr

Thundarr

23. 9. 2019 20:38

Chess Rush je skvělá akční řežba, která vás pohltí a nepřestane bavit. Pozor na závislost!

Reklama

Tancent Games si připravili opravdu zajímavou strategickou formu hry pro vaše mobilní zařízení. Ve hře budete ovládat kouzelnické veverky, které si budou na bitevní šachovnici vybírat své jednotky, formace a strategie pro porážku nepřátel. Hra patří do žánru auto-battler.

Když jsem hru poprvé zkoušel, byl jsem trošku bázlivý a čekal jsem, že se bude jednat o hru, kterou pár hodin po instalaci opět smažu. Byl jsem ale velice mile překvapen. Potom, co jsem proklikal úvodní tutorial, mě přivítalo ve hře velmi příjemné a jednoduché prostředí, které rozhodně zaujalo taky grafickým provedením.

V poslední době jsem se setkal s hrami, které byly mnohdy až přeplácané různými mikrotransakcemi, záložkami s eventy, akcemi, nabídkami, nebo bůh ví čeho dalšího. Zdě těchto nabídek není úplně málo, ale zorientovat se mezi nimi není tak složité. Nyní k samotné hře.

Mobilní okénko #23: Chess Rush

Ve hře máte několik různých herní režimů, například kasický režim, turbo režim, squad, Co-op a spoustu dalších. O zábavu je zde opravdu postaráno. 

Do hry se dostává většinou osm hráčů, vy bojujete proti hráčům, ale taky proti různým AI potvorám. Po vstupu na bitevní šachovnici si za krystaly můžete najmout různé potvurky. Ty poté můžete vylepšovat, nebo k nim nakoupit další potvůrky a tvořit díky ním různý bitevní komba. Můžete si při nakupování vybrat různá předvolená rozložení, takže vám pak obchodník doporučuje potvůrky podle formace kterou jste si vybrali. Formaci a sestavu můžete kdykoli změnit, nicméně místo na vaší lavičce náhradníků je omezené, takže pokud koupíte potvůrku kterou nebudete moci použít, bude vám v budoucnu překážet.

Mobilní okénko #23: Chess Rush

Veverčák

Každé kolo můžete za krystaly kupovat nové a nové potvůrky. Pokud ale nechcete žádnou potvůrku koupit, můžete body investovat do svého veverčáka. Ten potom roste a s každým novým levelem dostane možnost mít na bojišti o jednu potvůrku více. Více potvůrek znamená lepší kombo a taky větší síla vašeho týmu.

Mobilní okénko #23: Chess Rush

Nebudu prozrazovat vše, co můžete ve hře objevit, nicméně věřte tomu, že hra je opravdu to nejlepší, co jsem za poslední dobu potkal a to musím říci, že zajímavých her se objevilo opravdu mnoho. Jediná nevýhoda je, že kola jsou vcelku dlouhá, takže hra není jen na pár minut, ale budete potřebovat trošku času a hlavně připojení k internetu. Pokud tedy máte rádi strategické, logické akční hry, budete rozhodně spokojeni a v případě této hry příjemně překvapeni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama