Mobilní okénko #6: Might & Magic Elemental Guardians
Gaming Článek Mobilní okénko #6: Might & Magic Elemental Guardians

Mobilní okénko #6: Might & Magic Elemental Guardians

Thundarr

Thundarr

11. 12. 2018 13:41

V tomto díle "Mobilního okénka" vám představíme zajímavou RPG hru z dílny Ubisoftu.

Reklama

Dnes si představíme velice zajímavou hru z legendární série Might & Magic. Tentokrát jde o mobilní verzi s názvem Might & Magic Elemental Guardians. Nenechte se ale zmýlit, hra toho s předlohou moc společného nemá. 

Might & Magic Elemental Guardians

Tato hra se hodně podobá klasické hře na hrdiny v mobilních zařízeních podobně jako například Heroes Charge. Ve hře máte nepřeberné množství příšerek, na kterých vylepšujete několik různých vlastností. Příšerky pomáhají vašemu hrdinovi v boji s nepřáteli. Půjdeme ale postupně. Příšery získáte jednoduše tím, že budete bojovat v různých levelech. Ve hře máte k dispozici různé ostrovy s úrovní obtížnosti. Některé levely jsou stálé, jiné se mění po dnech, týdnech, nebo měsících. Podle toho, jestli zrovna běží nějaká speciální událost, či nikoli. 

Když vyrážíte do boje, můžete si poskládat svůj tým z několika příšer a vašeho hrdiny. Počet příšer závisí na každé misi, někde použijete jednu, někde dvě, někde jich můžete využít až pět. 

Mobilní okénko #6: Might & Magic Elemental Guardians

Jaká by to byla RPG hra, kdybyste si nemohli zvyšoval levely vašich hrdinů a příšer. Každá příšerka má krom levelu svůj rank - ten je znázorněn počtem hvězdiček. Rank vám určuje zároveň maximální možný level vaší příšery. Každá příšerka má dále určité schopnosti, které je rovněž možné vylepšovat. Místo vybavení se zde používají piktogramy, které mají několik různých kvalit - ty se liší barvou. I na piktogramech lze zlepšovat jejich level. 

Poslední možností, co udělat s příšerkami, je jejich evoluce. Každá příšera má několik evolučních fází. Evoluce příšery vám vylepší některé vlastnosti, přidá schopnosti a samozřejmě také změní její vzhled.

Mobilní okénko #6: Might & Magic Elemental Guardians

Hra působí velice rozmanitě a to v ní není ještě odemčeno úplně vše, co vývojáři plánují. Krom gild zde najdete i PVP, kde můžete měřit síly s ostatními hráči. Boje v PVP jsou ale v offline režimu, to znamená, že bojujete proti přednastavenému obránci jiného hráče.

Mobilní okénko #6: Might & Magic Elemental Guardians

Musím říci, že mne tato hra zabavila na velice dlouho, plnění denních úkolů není tak zdlouhavé, jako tomu bývá u jiných her, takže pokud máte chuť splnit si jen denní výzvy, nezabere vám to příliš času. Ve hře je spousta výzev a milníků, za které dostanete různé odměny. Vše potřebné svůj postup lze získat jen hraním. Samozřejmě připlatit si můžete taky, tím svůj postup urychlíte. Pokud jste fanoušci podobných žánrů, bude vás hra bavit. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama