MSI oznamuje spolupráci s Mercedes-AMG, nový notebook nabídne prvky z rychlých aut
Hardware Článek MSI oznamuje spolupráci s Mercedes-AMG, nový notebook nabídne prvky z rychlých aut

MSI oznamuje spolupráci s Mercedes-AMG, nový notebook nabídne prvky z rychlých aut

David Jiránek

David Jiránek

29. 5. 2023 19:09

Stylový herní notebook pro všechny nadšence do aut.

Reklama

MSI dne 30. května oznámilo nově uzavřenou spolupráci s Mercedes-AMG. K této příležitosti byl také představen první notebook, který potěší hráče vyžadující styl. MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport se inspiroval závodním vozem Mercedes-AMG GT2 a je vyroben ze slitiny hořčíku a hliníku. Stříbrný exteriér doplňuje logo známého výrobce aut a MSI.

V útrobách nalezneme pořádně rychlý hardware od Intelu a AMD. Konkrétně půjde o procesor řady Intel Core i9 a grafiku Nvidia RTX série 40. Displej využívá moderní OLED panel a nabídne až 4K rozlišení s poměrem stran 16:10. O chlazení se stará sstém MSI Cooler Boost 5 s dvojicí ventilátorů a pěti heatpipes.

Tato spolupráce vychází ze společného úsilí obou společností neúnavně dosahovat vrcholného luxusu a výkonu a jejich snažení si získalo široké uznání. "Když uživatelé otevřou víka notebooků MSI, je to začátek honosné cesty. Budou ohromeni špičkovou kvalitou provedení a elegantním designem, který je luxusně zpracovaný." řekl Eric Kuo, výkonný viceprezident za notebookovou divizi společnosti MSI.

Právě toto přesvědčení je pro společnost Mercedes-AMG Motorsport klíčové, a proto si vybrala MSI jako partnera pro spolupráci. Christoph Sagemueller, šéf Mercedes-AMG Motorsport, říká: "Bylo pro nás klíčové najít partnera, který sdílí naše hodnoty a ambice. MSI, přední značka v technologickém a herním průmyslu, se ukázala jako ideální volba. Prokazuje silné odhodlání k inovacím a vášeň pro vysoce výkonné produkty."

Během druhé části tiskové konference, MSI představila své odhodlání inovovat prostřednictvím různých nových funkcí u svých produktů. Jednou z pozoruhodných hardwarových inovací je nedávno představený Smart Touchpad na jejím prémiovém herním notebooku Raider GE78 HX Smart Touchpad. Ten přináší revoluci v uživatelském prostředí tím, že umožňuje rychlý přístup k často používaným funkcím jediným kliknutím s možností přizpůsobení jednotlivých funkcí dle preferencí.

 

MSI oznamuje spolupráci s Mercedes-AMG, nový notebook nabídne prvky z rychlých aut

 

Společnost MSI na závěr tiskové akce znovu zdůraznila svůj závazek k výjimečnému výkonu napříč celou řadou svých notebooků, dokonce i hodnotné herní modely, jako je Cyborg 15, mohou díky čipům od společností Intel a NVIDIA nabídnout výrazný nárůst výkonu a dvojnásobnou snímkovou frekvenci. Neúnavná snaha o estetiku notebooků a integrace materiálů, jako jsou slitiny hořčíku a hliníku, vynesla společnosti MSI prestižní uznání v podobě 10 ocenění Red Dot Awards.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama