msi-predstavuje-novou-radu-hernich-desktopu
Technologie Článek MSI představuje novou řadu herních desktopů

MSI představuje novou řadu herních desktopů

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

5. 1. 2017 17:17

MSI hrdě představuje zcela novou sestavu herních desktopů.

Reklama

MSI hrdě představuje zcela novou sestavu herních desktopů. Přidáním nejnovějších procesorů Intel Kaby Lake, grafických karet série MSI GTX 10 s technologií Twin Frozr VI a upraveným designem vydává MSI nové herní desktopy na trh. Nové desktopy od MSI Gaming vynikají v herním výkonu a v audio kvalitě. Technologie jako jsou Silent Storm Cooling, automatické přetaktování s Game Boost, Audio Boost a Nahimic pro skvělý zvukový zážitek a zabudovaný držák pro jednoduché přenášení k přátelům nebo na LAN párty. K tomu všemu jsou MSI desktopy vybaveny VR-Linkem, který obsahuje přední HDMI konektor pro lehké připojení VR. V kombinací se softwarem ‘One-click-to-VR’ si uživatel může celé PC nastavit pro VR pouze zmáčknutím tlačítka a může tak hrát nejnovější VR hry.  Desktopy MSI Aegis Ti3, Aegis X3, Aegis 3, Nightblade 3, Nightblade MI3 a Trident 3 budou dostupné od ledna 2017.

MSI představuje novou řadu herních desktopů

MSI představuje novou řadu herních desktopů

 

Top řada: Aegis

Řady MSI Aegis jsou tím nejlepším mezi MSI herními desktopy. Vlajková loď Aegis Ti3 má dvě GTX 1080 GAMING 8G v SKL a procesor Intel Core i7-7700k. Jak Aegis Ti3 tak i MSI Aegis X3 má optimalizovaný chladící systém Silent Storm Cooling, který je připraven i pro vodní chlazení na CPU. Přidáním Game Boost - tlačítka s dračím štítem, který po stisknutí automaticky přetaktuje Aegis pro ještě vyšší výkon, který se může v nejnovějších hrách či jiných náročných operacích hodit.

 

 

 

MSI představuje novou řadu herních desktopů

 

Upravitelný výkon : Nightblade

Postavený na úspěchu první série Nightblade přichází Nightblade 3 a Nightblade MI3 s vylepšeným designem. Oba modely mají uvnitř grafické karty MSI a jsou snadno přenositelné díky držáku zepředu šasi, který je umožňuje přenést kamkoliv je potřeba. Možnost upgradu je jednoduchá,  díky oddělitelným dílům šasi se snadno vymění paměti, grafické karta nebo disky. Nightblade umožňuje také hráčům sladit svůj stroj do své oblíbené barvy nebo své aktuální nálady díky aplikaci RGB Mystic Light.

 

MSI představuje novou řadu herních desktopů

 

Nejmenší VR Ready: Trident

S oceněním Editor’s Choice Award od Tom’s Guide, kde byl nazván "Opravdový zabiják konzolí" je dnes Trident světově nejmenší VR Ready PC. Nyní vylepšen o procesor Kaby Lake má Trident 3 objem pouze 4,72 litru. Chlazení Silent Storm Cooling zajistí, aby Trident 3 zůstal studený a tichý při hraní nejnovějších her. Uvnitř má Trident 3 upravenou grafickou kartu GeForce GTX 1060 pro výkon, který převyšuje jeho konzolové protějšky. MSI Trident 3 je nejlepší a nejmenší VR ready herní desktop na trhu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama