msi-wingman-challenge-kdo-vyhral-a-kdo-nejvic-trpel
Zajímavosti Článek MSI Wingman Challenge - Kdo vyhrál a kdo nejvíc trpěl?

MSI Wingman Challenge - Kdo vyhrál a kdo nejvíc trpěl?

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

28. 6. 2016 14:22

Máme za sebou akci se známými streamery a youtubery. Jak dopadla?

Reklama

MSI Wingman Challenge - Kdo vyhrál a kdo nejvíc trpěl?

V pátek se v pražské herně Re-Load konala akce nesoucí název MSI Wingman Challenge. Pětice známých streamerů a youtuberů DeeThane, Flygun, Lelek, Mazarini a Sterakdary si vybrali své parťáky z řad fanoušků a vyrazili soupeřit ve známých i neznámých hrách. Záznam celé akce naleznete na twitch kanálu Re-Playe.

A jak to celé dopadlo? Na prvním místě se umístil Mazarini se svým wingmanem, kteří dokázali ukořistit celkem devět bodů. O bod za nimi skončil DeeThane a jeho wingman a na třetím místě se umístil Lelek. Na Steraka a Flyguna zůstalo dělené čtvrté místo s šesti body.

V tabulce je vidět, kolik bodů získali streameři za jednotlivé hry (první místo - 3 body, druhé místo - 2 body, třetí místo - 1 bod):

  Rocket League NBA CoD4 Bomb Squad Gang Beasts Počet bodů Konečné pořadí
Mazarini 0 0 3 3 3 9 1.
DeeThane 2 3 0 2 1 8 2.
Lelek 2 2 0 1 2 7 3.
Sterakdary 2 1 1 0 2 6 4.-5.
Flygun 3 0 2 0 1 6 4.-5.

 

Streamery jste mohli sami rozhodit z koncentrace. Stačilo poslat donate na stream a podle velikosti vámi darovaného obnostu musel streamer sníst jednu nechutnou, pálivou, kyselou nebo jinak špatně poživatelnou věc. Nejvíce podpořil stream stepi91, který hned tři streamery donutil ochutnat superpálivý Moruga sajrajt. Celkem se vybralo 10 400 Kč - tyto peníze si streameři rozdělili mezi sebe.

A zajímavé ceny čekaly i na nejlepší wingmany. Maziho parťák si odnesl grafickou kartu MSI GeForce GTX 960, DeeThanův wingman dostal PC hru DOOM a Lelkův spoluhráč obdržel PC hru Battleborn. Všichni tři navíc odcházeli domů s herní myší MSI DS100.

Během akce také proběhlo představení harwarových novinek společnosti MSI - mohli jste se dozvědět například o nových grafických kartách MSI GeForce GTX 1080 X a MSI GeForce GTX 1070 X nebo o ultimátní základní desce MSI X99A Gaming Pro Carbon. Během celé akce jste si mohli vyzkoušet i MSI Gaming notebooky ze série GT a GS nebo nový herní desktop MSI Aegis!

Sledovali jste stream? Napište nám váš oblíbený moment z akce do komentářů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama