Na čele e:LIGY ve FIFA 22 plzeňská Viktoria, daří se i Karviné
Esport FIFA 22 (PS5) Článek Na čele e:LIGY ve FIFA 22 plzeňská Viktoria, daří se i Karviné

Na čele e:LIGY ve FIFA 22 plzeňská Viktoria, daří se i Karviné

Nicolas Heller

Nicolas Heller

12. 1. 2022 16:41

Téměř do poloviny svojí základní části dokráčela česká nejvyšší esportová soutěž ve hře FIFA 22.

Reklama

Téměř do poloviny svojí základní části dokráčela česká nejvyšší esportová soutěž ve hře FIFA 22. Po sedmi odehraných kolech z celkových patnácti se na čele e:LIGY usadila Viktoria Plzeň. V závěsu, se stejným počtem bodů, je západočeskému klubu také Baník Ostrava a FK Jablonec. Pražské kluby se zatím musí spokojit s umístěním blíže ke středu tabulky. Pátá Sparta má ale zápas k dobru, Slavia dokonce dva.

Velké trápení zatím prožívají obhájci titulu, po odchodu Mikiho a Serona se aktuálně nachází na poslední příčce tabulky. Ostře sledovaný Seron letos oblékl dres Českých Budějovic. Společně se svým týmovým kolegou jim patří osmé místo. Miki společně s eReprezentantem DRMim celou úvodní část tabulce kralovali. Nyní se nachází na čtvrtém místě.

V následujícím osmém kole poměří celky síly mimo oficiální vysílání. Většinu zápasů ale opět nabídnou streamovací kanály jednotlivých klubů. Na oficiální livestream se můžeme těšit v kole devátém, kde nám soutěž nabídne nejprve duel FK Mladá Boleslav proti FC Hradec Králové a následně zápas klubů na čele tabulky - FCVP Esports a MFK Karviná Esports. Přenos začne v 18:30hod. na twitch kanále e:LIGY.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama