Na kapačkách a v nemocnici, přesto svůj tým dovedl k vítězství
Gaming Valorant Článek Na kapačkách a v nemocnici, přesto svůj tým dovedl k vítězství

Na kapačkách a v nemocnici, přesto svůj tým dovedl k vítězství

Adam Král

Adam Král

24. 10. 2022 16:56

Mladý hráč si poradil se svými soupeři navzdory tomu, že byl na kapačkách. Dobrá práce, říká komunita!

Reklama

Kompetitivní scéna ve hrách je mnohdy neúprosná. Spousta hráčů je nucena kombinovat zdravý životní styl, školu, kamarády a zábavu. To se ne vždy daří a mnoho hráčů je tak nuceno skončit s některým ze svých koníčků. Najdou se ale i takoví, kteří mají odhodlání zápas odehrát v jakémkoliv stavu. Jako například mladý hráč Valorantu, který dovedl svůj tým k vítězství z nemocničního lůžka.

Na kapačkách a přesto vítěz

Zdravotní komplikace si nevybírají. Své o tom ví spousta profesionálních hráčů, kteří museli přerušit svou kariéru, aby se dokázali znovu dát do kupy. Jeden z mladých hráčů, Nishil Shah, hraje Valorant od Riot Games kompetitivně. Kope při tom za tým své univerzity a hraje výborně. Na nadcházející zápas se pilně připravoval, když v tu ránu ho zastihl problém se slinivkou.

Musel tak okamžitě to nemocnice a hrozilo, že nebude moci odehrát zápas se svým týmem. Konkurenční tým navíc odmítl změnu datumu a tým Shaha by byl tak prohlášen za poražené. Mladý hráč se ale odmítl vzdát, sebral všechny síly, co měl, a za pomoci laptopu své sestry a nemocničního tácu na jídlo celou BO3 dohrál. Svůj tým dovedl k vítězství 2:0 a pomohl se poté spokojeně věnovat léčbě. Jeho výkon je o to více zajímavý, že hru rozjel na necelých 60 FPS a byl u toho napíchnutý na kapačku. Nepoužil dokonce ani podložku pod myš. Hrál na obalu od notebooku své sestry.

Univerzitní tým tak může být rád, že má tak vytrvalého hráče, jakým je Shah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama