Na Steamu straší, přehrává náhodné strašidelné zvuky z hororu Amnesia
Zajímavosti Článek Na Steamu straší, přehrává náhodné strašidelné zvuky z hororu Amnesia

Na Steamu straší, přehrává náhodné strašidelné zvuky z hororu Amnesia

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

3. 3. 2019 16:40

Přiznáváme, že i my bychom měli bláto na hřišti.

Reklama

Taky se vám stává, že sedíte u PC a najednou vám začne někde něco hrát a vy se snažíte naštvaně najít, kde zas co máte puštěné, ale vůbec na to nemůžete přijít? Projeli jste všechny záložky, zkontrolovali přehrávače a stále se nemůžete ničeho dopátrat. Začne to být divné, protože to není obyčejná hudba. Jsou to zvuky, děsivé zvuky jako pláč ženy, zvuk nože zabodávajícího se do lidského těla, dunění nebo šílený smích. A vy přemýšlíte, jestli vám náhodou nezačalo hrabat.

Ne, nebojte se, nehrabe vám. Je to jenom bug Steamu, který náhodní hráči již mohli zažít, aniž by tušili, o co jde. Pokud o tom nevíte, Steam má vlastní přehrávač hudby, jenž může přehrávat hudbu z vašich her.

Na Steamu straší, přehrává náhodné strašidelné zvuky z hororu Amnesia

A již zmíněný bug přehrával hudbu z Amnesia: The Dark Descent, aniž by byl přehrávač zapnutý. Na tento problém si lidé stěžují již přes tři roky, jak můžete vidět v tomto Redditovém vláknu, ale Steam to nejspíš nepovažuje za příliš důležité. Představte si ale, že se vám zničeho nic začnou přehrávat zvuky jako například tyto, to už bychom i my měli bláto na hřišti.

Jeden z postižených uvedl, že se mu náhodně pouštěly projevy Franklina Roosevelta, a že mu to radost rozhodně nedělalo, no posuďte sami:

Jediné jisté řešení je zřejmě zakázat automatický import zvuků ve steam playeru a nebo vyhodit počítač protože vám v něm straší...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama