NBA 2K21 vám během načítání spustí reklamu
Zajímavosti Článek NBA 2K21 vám během načítání spustí reklamu

NBA 2K21 vám během načítání spustí reklamu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 10. 2020 15:42

Vývojáři se nestydí.

Reklama

Je to tady zase. Jako kdyby se vývojáři z 2K vůbec nepoučili a do NBA 2K21 přináší další prvky, se kterými si proti sobě staví nejen fanoušky série, ale také hráčskou komunitu obecně. Studio chce na hře totiž vydělat opět o něco více a marketingové vedení přináší opět velmi nepochopitelné kroky.

Konkrétně se totiž načítací obrazovka proměnila ve zcela prostý reklamní banner. V níže přiloženém videu můžete vidět, že se během načítání spustí reklama na Oculus Quest 2, kterou ale nelze přeskočit. Hráči, kteří zaplatili plnou cenu za AAA titul, tak musí snášet reklamy.

Pikantní je také fakt, že hra vyšla teprve před měsícem. Hráči spekulují nad tím, že reklamy se do hry přidaly později kvůli recenzím, které by vývojáře za tuto vlastnost pořádně zbičovaly. Problémem je také to, že konkurenční EA, které ve sportovních hrách exceluje, nemá v případě basketbalu na NBA 2K21 odpověď, a 2K tak drží v tomto sportu monopol. I přesto si ale nemyslíme, že by reklamy měly být součásti hry za plnou cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama