Nejhorší PC port všech dob? Steam vrací peníze za The Last of Us
Gaming Článek Nejhorší PC port všech dob? Steam vrací peníze za The Last of Us

Nejhorší PC port všech dob? Steam vrací peníze za The Last of Us

Jarmil Černý

Jarmil Černý

2. 4. 2023 12:27 1

Steam údajně začal přijímat vratky PC verze The Last of Us Part I za upravených podmínek.

Reklama

Steam údajně začal přijímat vratky PC verze The Last of Us Part I za jiných podmínek než jsme ze Steamu zvyklí. Vývojáři z Naughty Dog v únoru 2023 vydání PC portu odložili o tři týdny, už tehdy tedy bylo jasné, že něco nebude úplně v pořádku. Vývojáři si chtěli být jistí, že titul bude „v té nejlepší kondici pro vydání.“ Ani odklad však nezastavil blížící se katastrofu a s ní i širokou vlnu kritiky.

Rozruch kolem vydání PC verze byl díky úspěchu konzolové verze The Last of Us obrovský. Fanouškům ale zůstaly jen oči pro pláč. Někteří fanoušci tento počin dokonce nazvali „nejhorším PC portem všech dob.“

Nejhorší PC port všech dob? Steam vrací peníze za The Last of Us

Rozsáhlé kritiky si všiml i Steam. Ten nyní pro uživatele, kteří si hru zakoupili, mění podmínky pro vrácení peněz. O vrácení peněz si lze za normálních podmínek požádat pouze pokud jste ve hře strávili dvě hodiny nebo méně, to by ale dle posledních zpráv nemělo platit pro The Last of Us Part I. 

Zpráva se poprvé objevila na redditu a tak není zcela možné ověřit její důvěryhodnost, avšak podle uživatelů SyFy97 a Turbostrider27 by nyní mělo být možné hru vrátit nezávisle na odehraném čase. Prvnímu zmíněnému hráči se údajně podařilo vrátit hru s téměř 4 odehranými hodinami.

The Last of Us Part I má na steamu momentálně cenovku 59,99 eur. Recenze jsou smíšené a pouze 43% uživatelských recenzích je kladných, což je u titulu jako The Last of Us opravdu nízké hodnocení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama