Neoficiální odhalení data vydání exkluzivity Spider-Man
i Zdroj: Sony Entertainment
Gaming Článek Neoficiální odhalení data vydání exkluzivity Spider-Man

Neoficiální odhalení data vydání exkluzivity Spider-Man

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

2. 2. 2018 15:45

Po Red Dead Redemption 2 jsme se dočkali neoficiálního odhalení data vydání i u hry Spider-Man.

Reklama

Neoficiální odhalení data vydání exkluzivity Spider-Man

Ačkoliv by to řada z nás možná nečekala, akční adventura a exkluzivní titul pro PlayStation 4 Spider-Man patří mezi nejočekávanější tituly letošního roku. Dávno se vědělo, že hra vyjde letos a hodně se spekulovalo o tom, že někdy na podzim. Nyní je však pravděpodobné, že datum vydání, byť neplánovaně a neoficiálně, bylo oznámeno.

O oznámení se měl skrze webové stránky postarat švédský online prodejce CoolShop, který zřejmě omylem s nabídkou předobjednávky hry zveřejnil také konkrétní datum vydání. To má ukazovat na 28. září letošního roku. Datum vydání bylo záhy zase odstraněno, my se tak můžeme pouze domnívat, co to znamená.

Zajímavé však je, že společnost CoolShop již dříve ať už omylem, nebo úmyslně, oznámila vydání dvou velkých her. V prvním případě šlo o Grand Theft Auto V, v jehož případě se nezmýlil. Následovalo odhalení vydání Red Dead Redemption 2, u něhož jsme vás však dnes informovali, že bylo nakonec odloženo.

Pokud si chcete zajistit možnost hraní ihned po vydání, můžete zamířit na stránky czc.cz, kde je možné si hru předobjednat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama