Nervák Opat04 dostal trvalý ban, oznámil konec streamování
Zajímavosti Článek Nervák Opat04 dostal trvalý ban, oznámil konec streamování

Nervák Opat04 dostal trvalý ban, oznámil konec streamování

Jarmil Černý

Jarmil Černý

31. 3. 2023 11:34

Předpokládáme ale, že se ke streamu vrátí.

Reklama

Nechvalně známý streamer Opat04 patří k těm největším na tuzemské scéně, věnuje se převážně League of Legends. Během posledních několika týdnů streamoval denně a začal také své putování v nové lolkařské sezóně.

Během ní musí každý hráč odehrát deset rozřazovacích zápasů, které určí, kde svoje roční putování hodnoceným žebříčkem začne. V takto důležitých zápasech samozřejmě tečou nervy a hráči s ne úplně zvládnutým sebeovládáním často používají chat ve hře k tomu, aby řekli spoluhráčům, jaká to jsou jelita (ovšem použijí trochu jiné výrazy). Přesně to byl i Opatův případ. Během hraní častoval své spoluhráče nadávkami tak dlouho, až mu od Riotu přišel trvalý ban. 

Opat pak oznámil na svém Instagramu, že se streamováním končí a vydělané peníze pošle na charitativní účely do zvířecích útulků a taky na boj proti požárům, které v současnosti pustoší Austrálii. Žádá také své diváky, aby zrušili subscibe na jeho kanále, a zbytečně tak neztráceli peníze.

Podle našeho odhadu se ale ke kariéře streamera Opat brzy vrátí, ukončil kvůli němu studium a pokud víme, nemá jiný zdroj příjmů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama