Nezastavitelný T9Laky ovládl i druhé offline finále CZC.cz iSport Ligy ve FIFA
Esport FIFA 19 (PS4) Článek Nezastavitelný T9Laky ovládl i druhé offline finále CZC.cz iSport Ligy ve FIFA

Nezastavitelný T9Laky ovládl i druhé offline finále CZC.cz iSport Ligy ve FIFA

Nicolas Heller

Nicolas Heller

17. 6. 2019 15:19

O více jak 40 000 Kč a další hodnotné ceny si v rámci CZC.cz iSport Ligy ve FIFA přijela zahrát osmička nejlepších domácích hráčů.

Reklama

První turnaj ve hře FIFA pod širým nebem a zároveň největší domácí FIFA akci vůbec hostil stadion Sparty na Letné. O více jak 40 000 Kč a další hodnotné ceny si v rámci CZC.cz iSport Ligy ve FIFA přijela zahrát osmička nejlepších domácích hráčů. I přes venkovní teploty přesahující třicet stupňů si na Letnou našlo cestu více jak 500 diváků, kteří vytvořili hráčům bezkonkurenční atmosféru. Další tisíce diváků sledovaly letenské klání v živém online vysílání.

Nezastavitelný T9Laky ovládl i druhé offline finále CZC.cz iSport Ligy ve FIFA

Jako nůž máslem procházel turnajem i tentokrát reprezentant plzeňské Viktorie. První zaváhání přišlo až v semifinále, kde si proti favoritovi skvěle počínal hráč MSG esports Radek "Rozsi" Rozsívač. Toho dělila od vyřazení T9Lakyho jediná penalta. Laky však skvěle přečetl směr střely a nakonec zvrátil semifinálový duel ve svůj prospěch. V druhém semifinálovém klání vyzval Huhnak hráče AS Trenčín, Doliho2000. Tomu se už ve čtvrtfinále podařilo vyřadit druhého z favoritů, RIIJKa. Na skvěle hrajícího Huhnaka ale nestačil a po prohře s Rozsim v zápase o třetí místo se musel spokojit se čtvrtým místem.

Finále mezi T9Lakym a Huhnakem přineslo za doprovodu početné divácké kulisy tři neuvěřitelně napínavé zápasy, ze kterých nakonec vzešel lépe hráč Viktorie. „Nápad je to skvělý, diváci měli dost prostoru a moc si vážím, že jich přišlo tolik. Bylo to super,“ děkoval fanouškům poražený finalista Patrik „Huhnak“ Hornák. Hráčům bylo po celou dobu turnaje k dispozici špičkové vybavení, včetně monitorů od ZOWIE by BenQ a židlí od společnosti CONNECT IT.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama