Ninja si dává pauzu od Twitche
Zajímavosti Článek Ninja si dává pauzu od Twitche

Ninja si dává pauzu od Twitche

Adam Král

Adam Král

3. 9. 2022 11:54

Populární streamer s přezdívkou Ninja si bere pauzu. Na jak dlouho?

Reklama

Na Twitchi nalezneme spoustu zajímavých streamerů. Jedním z nejznámějších a nejúspěšnějších je Richard Tyler Blevins alias Ninja. Jednalo se o jednoho z největších tvůrců na internetu, výrazně ho proslavila battle-royale hra Fortnite. Sám Ninja ale před časem oznámil, že si bere pauzu. Vzhledem k několika signálům to vypadá, že pauza bude na delší dobu.

Ninja a jeho pauza

Před několika lety byl Ninja profesionálním hráčem Halo a díky vzestupu battle-royale her rostla i jeho popularita. Nějakou dobu streamoval na Twitchi, aby se pak přesunul na Mixer, kde pár měsíců zůstal. Když pak platforma padla, populární streamer se vrátil k fialové barvě. Začátkem září překvapil všechny své fanoušky, když si na Twitteru změnil přezdívku na "User not Found" (Uživatel nenalezen).

Ninja si dává pauzu od Twitche

Koncem srpna Ninja na Twitter napsal, že potřebuje pauzu a vůbec netuší, kdy a kam se vrátí. Na tom, že si změnil jméno, by nebylo nic zvláštního. K tomu přišel, ať už dobrovolně či nedobrovolně, o svého partnera na Twitchi. Není možné říci, kdy se populární streamer vrátí. Není jediným tvůrcem, který si bere pauzu. Také streamerka Pokimane se nedávno vrátila z dobrovolné dovolené. Prý má v plánu na platformě vysílat mnohem méně. 

Ninja není jediný bývalý profík ve Fortnite, který si vzal pauzu. Podobný osud potkal jeho kolegu Hamlinze, který si oddechl od streamování a na Twitch se vracel jen sporadicky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama