Nová operace do Rainbow Six Siege
Gaming Rainbow Six Siege Článek Nová operace do Rainbow Six Siege

Nová operace do Rainbow Six Siege

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 2. 2019 16:00

Bude nést název Burnt Horizon.

Reklama

I přes to, že se oficiálního odhalení dočkáme až 17. února, úniky z předchozích měsíců se v mnoha ohledech potvrdily, a proto vám přinášíme novinky, které přijdou s novou sezonou.

Dva noví operátoři

Nová operace do Rainbow Six Siege

Do již celkem početné rodiny operátorů se přidávají další dva, tentokrát z australské protiteroristické jednotky SASR. Ubisoft se o jejich schopnostech sice ještě nezmínil, avšak dle úniků informací, ze kterých se již potvrdily jména operátorů, už něco víme. Útočník - Gridlock bude mít speciální pavučiny, které může položit na zem. Jakmile se do nich chytí protivník, pavučina mu bude postupně ubírat životy a upozorňovat na jeho pozici. Dále se bude jednat o Mozzie - obránce, která bude disponovat přístrojem, se kterým může hacknout a používat nepřátelské drony.

Nová mapa

Nová operace do Rainbow Six Siege

Nová mapa bude stejně jako operátoři pocházet z Austrálie. Jedná se o typickou opuštěnou pumpu uprostřed pouště, kterou známe z různých filmů. Ubisoft mapu dále komentuje jako "mapu plnou zákrutů, skrýší a Austrálie". Žádné další informace o mapě bohužel nemáme.

Oprava Liona a MMR Roll Back

Ubisoft se dále dušuje, že opravil Liona, který byl trnem v oku zejména esport hráčů a pořadatelů turnajů, což v důsledku vedlo k zabanování tohoto operátora na většině esportových akcí. Došlo prý k celkovému reworku včetně UI a audia. 

Dále si Ubisoft připravil tzv. MMR Roll Back, neboli ochranu proti cheaterům. Pokud jste odehráli zápas s cheaterem, který byl později detekován, zápas se smaže a veškeré statistiky spojené s daným zápasem se vrátí zpět.

To je zatím vše, co o novém, již čtvrtém roce Rainbow víme. Jak se vám změny líbí? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama