Nová řada periferií SteelSeries Prime cílí na esportové hráče
Hardware Článek Nová řada periferií SteelSeries Prime cílí na esportové hráče

Nová řada periferií SteelSeries Prime cílí na esportové hráče

David Jiránek

David Jiránek

28. 5. 2021 14:00

Velmi lehké myši a nová sluchátka od SteelSeries nabídnou to nejlepší pro profíky.

Reklama

SteelSeries se pouští do vod esportu a přichází s novou sérií periferií Prime. Ty byly vyladěny s pomocí více než 100 světových hráčů. Výsledkem je nový headset Arctis a myši s velmi nízkou hmotností.

 

Nová řada periferií SteelSeries Prime cílí na esportové hráče

 

Myši SteelSeries Prime

Každý profesionální hráč jistě potvrdí, že rozdíl mezi vítězstvím a porážkou může být otázkou milisekund. Proto je každá myš ze série Prime vybavena optickými magnetickými spínači s vysokou odolností. Výrobce slibuje pětinásobnou výdrž oproti standardním spínačům. Tyto spínače nesoucí název Prestige nabízí extrémní rychlost aktivace a umožňují získat výhodu nad protivníkem. Jejich magnetické jádro zajišťuje konzistentní stisk i po 100 milionech kliknutí.

Myši SteelSeries Prime jsou k dispozici ve třech variantách:

  • Prime: nízká hmotnost myší, pouhých 69 g a prověřený vysoce komfortní tvar zajišťuje pohodlí pro hraní i na té nejvyšší úrovni. Odolné provedení s matnou povrchovou úpravou padne skvěle do ruky a senzor TrueMove Pro uspokojí i hráče v esportovém prostředí.
  • Prime+: zachovává prověřený tvar, matnou texturu a přidává možnost přímého nastavení myši bez použití dalšího softwaru. Senzor TrueMove Pro+ zajišťuje maximální výkon pro soutěžní hraní a například nastavení výšky zdvihnutí při pohybu nad podložkou.
  • Prime Wireless: bezdrátový model myší Prime nabídne technologii Quantum 2.0 Wireless, která odemkne neomezený pohyb a baterii pro až 100 hodin nepřetržitého hraní s funkcí rychlého nabíjení. Celková váha myši se zastavila na pouhých 80 g. Senzor True Move Air přináší maximální přesnost sledování pohybu "jedna ku jedné" a vlastní nastavení přímo na myši.

 

Nová řada periferií SteelSeries Prime cílí na esportové hráče

 

Sluchátka Arctis Prime

Žádná výbava profesionálního hráče by nebyla kompletní bez pořádná bez sluchátek. Zvuk ze hry je totiž pro úspěch naprosto klíčový. Nový model headsetu Arctis Prime navazuje na modely ze série Arctis a nabídne lehké pohodlné provedení s věrným zvukovým podáním.

Na vývoji Arctis Prime se rovněž podíleli profesionální hráči. Sluchátka využívají zcela nových koženkových náušníků eliminujících ruchy okolí. Pokročilé zvukové měniče zaručují kvalitní zvuk a certifikovaný CleartCast mikrofon tlumí okolní hluk pro čistý a přirozený hlas. Náušníky navíc obsahují ovládání hlasitosti i možnost ztlumit mikrofon.

 

Nová řada periferií SteelSeries Prime cílí na esportové hráče

 

SteelSeries spolupracuje s přeními světovým esport týmy a influencery. Nechybí FaZe Clan, Red Bull OG, SpaceStation, Heroic, Enlife a další. U příležitosti uvedení Prime produktů se uskuteční Prime Cup turnaj v PUBG. Ten se bude vysílat v červnu na Twitch.tv/SteelSeries.

Dostupnost

SteelSeries Prime je k dispozici za doporučenou cenu 69,99 euro včetně dopravy prostřednictvím webu SteelSeries.com nebo u vybraných lokálních prodejců.

SteelSeries Prime+ je k dispozici za doporučenou cenu 89,99 euro včetně dopravy prostřednictvím webu SteelSeries.com nebo u vybraných lokálních prodejců.

SteelSeries Prime Wireless je k dispozici za doporučenou cenu 139,99 euro včetně dopravy prostřednictvím webu SteelSeries.com nebo u vybraných lokálních prodejců.

SteelSeries Arctis Prime je k dispozici za doporučenou cenu 119,99 euro včetně dopravy prostřednictvím webu SteelSeries.com nebo u vybraných lokálních prodejců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama