Nová sezóna = nový battlepass! Co v něm najdeme?
Gaming Fortnite Článek Nová sezóna = nový battlepass! Co v něm najdeme?

Nová sezóna = nový battlepass! Co v něm najdeme?

Anna Marchalová

Anna Marchalová

20. 6. 2022 15:04

Třetí sezóna nám přinesla nový battlepass, který je pořádně nabouchaný!

Reklama

Po příchodu nové sezóny je čas na nový battle pass! Aktivujte si nový BP a začněte sbírat jedinečné odměny, které vám tato sezóna přináší.

Battle pass této sezóny je plný postav, které jsou opravdu velmi stylové a nabuzené dobrou náladou… i když ne všechny dodržují poválečnou politiku dobrých nálad. Například Darth Vader nikdy nebyl z těch, kteří by seděli a odpočívali. Naštěstí to nebude potřebovat, protože v této sezóně můžete odemknout jeho emotikon Imperial March, který zahrnuje jeho zastrašující pochod a doprovodnou ikonickou hudbu. Mezi další výjimečné emote v této sezóně patří Blowin' Up a Steady (s písní Own Brand Freestyle od FelixThe1st a Dreya Mac), které můžete postupně odemknout.

 

Jak odemknout odměny?

Battle Stars jsou „platidlem“ v battle passu a získáváte je hraním, případně si je můžete zakoupit spolu s dalšími levely za V-Bucks. Pomocí těchto hvězd si odemykáte jedinečné odměny v battle passu.

Battle pass končí 17. září. Vzhledem k délce 15 týdnů bude tato sezóna trvat o celý měsíc déle než sezóna 2, což znamená, že pilní hráči, kteří odemykají své denní a týdenní výzvy, by neměli mít problém získat vše z battle passu. Pamatujte, že odměny, které nejsou aktuálně vystaveny, budou odhaleny později, obvykle cca dva týdny po spuštění.

Nová sezóna = nový battlepass! Co v něm najdeme?

Dostupné postavy v aktuálním BP:

  • Darth Vader
  • Evie
  • Snap
  • Adira
  • Stormfarer
  • Malik
  • Sabin

Později si dokonce budete moci odemknout světově proslulého archeologa Indiana Jonese! A to už je pořádná odměna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama