Nový agent Gekko odhalen a má naprosto unikátní schopnost!
Gaming Valorant Článek Nový agent Gekko odhalen a má naprosto unikátní schopnost!

Nový agent Gekko odhalen a má naprosto unikátní schopnost!

Nga Thi Nguyen

Nga Thi Nguyen

4. 3. 2023 18:12

Valorant představil nového agenta. Gekko má naprosto unikátní schopnost.

Reklama

Vývojáři Valorantu nedávno oznámili, že se v roce 2023 objeví ve hře až tři noví agenti, a s jejich vypuštěním opravdu nezahálí. Prvního představili během finálového dne VCT: LOCK//IN a jeho schopnosti ukázali během showmatche známých osobností!

Zelenovlasý skejťák z Los Angeles, Gekko, se stane 22. agentem ve hře, konkrétně se přidá ke stávající pětici Initiatorů. K naplnění své role disponuje čtyřmi schopnostmi, kde hrají hlavní roli jeho příšerky. Jedna z nich je naprosto unikátní a nemá ve hře obdoby, příšerka totiž dokáže něco, co doposud mohl dělat pouze hráč.

Dizzy (E)

Dizzy při vyhození oslepuje protivníky zakrytím jejich obrazovky. Když schopnost vyprší, zůstane z ní na zemi kulička, kterou si hráč opět může zvednout a za pár sekund zase použít.

Wingman (Q)

Wingman je unikátní schopností Gekka. Při vyslání levým tlačítkem myši způsobí protivníkovi otřes podobně jako Astra nebo Breach. Pravým tlačítkem pak lze vyslat Wingmana, aby položil spike, pokud ji má v inventáři, a při obraně za hráče může bombu také zneškodnit. Stejně jako Dizzy se z něj po použití stane kulička, kterou si hráč může vzít zpět.

Mosh Pit (C)

Vhozením Moshe na zem se vytvoří velká oblast, v níž protivníci dostávají damage – čím blíž jsou jejímu středu, tím smrtelnější to pro ně je.

Thrash (X)

Gekkovu ultimátku při použití řídí hráč sám – skrze ní tak může vyplout na protivníky a aktivovat její výbuch, kterým jsou protivníci znehybněni podobně jako u ultimátky Killjoy. Tuto schopnost hráč také může znovu zvednout a použít, avšak jen jednou za dané kolo.

Gekko tak přináší do hry spoustu nových zajímavých mechanismů, které si budete moct zkusit počínaje Actem 2 Episode 6.

Nový agent Gekko odhalen a má naprosto unikátní schopnost!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama