Nový Assassin's Creed se vydá za Vikingy
Gaming Článek Nový Assassin's Creed se vydá za Vikingy

Nový Assassin's Creed se vydá za Vikingy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 4. 2020 12:26

Ubisoft hru plánuje odhalit dnes večer.

Reklama

Ubisoft si s Assassin’s Creed dal po dvou dílech opět dva roky pauzu. Francouzští vývojáři od roku 2018 neřekli o této sérii vůbec nic a na internetu se objevovaly pouhé spekulace, které hovořili buď o feudálním Japonsku, nebo výpravě za Vikingy. I když obojí znělo skvěle, nic ze spekulací jsme nemohli brát vážně a až do včerejšího dne jsme o pokračování této série nevěděli vůbec nic.

 

Včera odpoledne se ale zničeho nic na internetu objevil stream, kde Ubisoft nechal malovat známého tvůrce BossLogic artwork ke hře. BossLogic není žádným zelenáčem, tvořil plakáty například pro Marvel a vidět pod jeho rukama vznikat plakát i na tuto videohru bylo velmi zajímavé. Jeho hlavním úkolem ale bylo během osmi hodin prozradit zasazení hry i hlavního hrdinu. Nakonec se tak skutečně stalo.

Přibližně v polovině streamu už hráči dokázali bezpečně poznat, že se Assassin’s Creed skutečně přesune mezi Vikingy, ale k tomu se vydáme i na břehy Velké Británie a Skotska, kde budeme tuto zemi po vzoru skutečných obyvatel ze severu plenit. Na konci streamu jsme se dočkali i odhalení jména – nový Assassin’s Creed ponese podtitul Valhalla. To jsou zatím všechny informace, které nám Ubisoft nadělil. Naštěstí ale nebudeme muset moc dlouho čekat na další. První oficiální trailer bude mít premiéru již dnes v 17:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama