Nový datadisk World of Wacraft se jmenuje Shadowlands
Gaming Článek Nový datadisk World of Wacraft se jmenuje Shadowlands

Nový datadisk World of Wacraft se jmenuje Shadowlands

Barbora

Barbora

5. 11. 2019 09:45

V novém datadisku zavítáme do Shadowlands, říše mrtvých.

Reklama

Na letošním Blizzconu byl představen nový datadisk ke hře World of Warcraft: Shadowlands. Osud Azerothu v něm nevypadá vůbec růžově. Bolvar Fordragon v roli Lich Kinga byl poražen a Sylvanas Windrunner rozlomila jeho helmu vedví. Tím otevřela bránu do sféry posmrtného života a narušila tak odvěkou rovnováhu.

Shadowlands budou tvořit čtyři nové lokace – Bastion, Maldraxxus, Ardenweald a Revendreth. Hlavním městem Shadowlands je město Oribos, které se nachází ve středu říše mrtvých. Důležitým prvkem datadisku budou Covenants (řády), jedinečné pro každou lokaci. S jedním z nich se bude moci hráč spojit, což poskytne jeho postavě specifickou výhodu.

Systém levelování se dočká výrazného přepracování, všechny postavy s maximální úrovní z předchozí expanze budou začínat na úrovni 50. Nejvýše dosažitelný level tohoto datadisku bude 60. Dojde k výraznému rozšíření editace postav pro všechny rasy. 

Nový datadisk World of Wacraft se jmenuje Shadowlands

Prozatím se dá předpokládat, že datadisk vyjde na konci příštího léta, po vzoru předchozích expanzí. Je možné si jej předobjednat ve 3 různých edicích (base, heroic a epic).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama