Nový Humble Bundle nabízí Gang Beasts, Everything, Gnog a další
Gaming Článek Nový Humble Bundle nabízí Gang Beasts, Everything, Gnog a další

Nový Humble Bundle nabízí Gang Beasts, Everything, Gnog a další

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

16. 1. 2019 16:32

V Humblu Bundlu na nás tentokrát čekají zajímavé indie hry.

Reklama

Humble Bundle přichází opět již s tradičním balíčkem zajímavých titulů za super cenu. Tentokrát pod záštitou studia Double Fine, které není samotným vývojářem níže uvedených titulů, ale spíše vydavatelem indie studií.

Při zaplacení jednoho dolaru obdržíte hry Mountain, 140 a Thoth - trio minimalistických plošinovek, které mají přes svoji jednoduchost velmi kladné hodnocení na Steamu.

Pokud zaplatíte "více než průměr", jehož částka je vypočítaná na 7,19 dolarů obdržíte k výše zmiňovaným další dva herní tituly. Konkrétně Gnog, což je logická hra, kde je vaším úkolem otevřít hlavičky GNOG a nalézt v nich ukryté tajemství. Druhým z titulů je pak parádní a zároveň podivná plošinovka Escape Goat 2, kde se, za využití prostředí a pomoci od vašeho pomocníka - myši, snažíte projít úrovněmi.

Nový Humble Bundle nabízí Gang Beasts, Everything, Gnog a další

Pokud pak zaplatíte plnou částku deseti dolarů, tak na vás čekají dva už poměrně pěkné tituly. Velmi populární multiplayer hra Gang Beasts, u které můžete s kamarády blbnout dlouhé hodiny. Posledním z nabízených titulů je pak hra Everything - obří simulace reality, kde můžete hrát za každý objekt v celém vesmíru - od zvířat až k samotným planetám, popřípadě galaxiím.

Jako bonus pak dostanete nějaké výhody do online hry World of Warships společně se soundtracky k jednotlivým titulům (s výjimkou GNOG). The Humble Double Fine Presents Bundle je dostupný až do 29. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama