Offline finále CZC.cz iSport Ligy ve FIFA přivítá domácí hvězdy i nové tváře
Esport FIFA 19 (PS4) Článek Offline finále CZC.cz iSport Ligy ve FIFA přivítá domácí hvězdy i nové tváře

Offline finále CZC.cz iSport Ligy ve FIFA přivítá domácí hvězdy i nové tváře

Nicolas Heller

Nicolas Heller

23. 4. 2019 14:37

Online finále CZC.cz iSport Ligy ve FIFA je minulostí a nás čeká střetnutí osmičky nejlepších hráčů

Reklama

Online finále CZC.cz iSport Ligy ve FIFA je minulostí a nás čeká střetnutí osmičky nejlepších hráčů. To se uskuteční už 28.4. v pražském multikině Premiere Cinemas v Hostivaři. Chybět nebude Emerickson hájící barvy pražské Sparty a ani vítěz iSport Cupu T9Laky. Hráči si kromě postupu odnáší také cenné body do sezonního žebříčku.

Dohromady 32 hráčů se ze stovek účastníků probojovalo až do samotného online finále, kde je čekala pořádná zkouška ohněm. Nejprve si museli vybojovat nejlepší výchozí pozici ve skupinách, což se většině favoritů povedlo na výbornou, následovali však vyřazovací boje, kde se už žádná chyba neodpouštěla a každý špatně zahraný míč mohl znamenat konec v turnaji.

O tom se v prvním kole přesvědčil hráč týmu AS Trenčín Doli97. Na postup nedosáhl také MSGcaster a štěstí nestálo ani při Huhnakovi. Největší překvapení na nás čekalo až v rozhodujících zápasech o postup. Hráč Sparty TheJohny se zde musel poroučet před nováčkem DRMi10, který si s hráčem nosícím rudý dres poradil 2:0 a stal se prvním offline finalistou. Druhému ze zástupců pražské Sparty, Emericksonovi, se ve vyřazovacích bojích dařilo podstatně lépe a poté, co vyřadil druhého zástupce AS Trenčín, se mohl radovat z postupu do Hostivaře. Úspěšné tažení za finálovou osmičkou absolvovali také favorité T9Laky, Team Sampi.RIIJK a INAE.pikej. Jako poslední doplnili řadu postupujících MSGrozsi, VencaSKS a kobbycz88.

Vítěze offline finále čeká odměna 20 000 Kč

  • 1. místo - 20 000 Kč
  • 2. místo - 10 000 Kč
  • 3. místo -  5 000 Kč
  • 4. místo -  3 000 Kč
  • 5. - 8. místo - 1 000 Kč/hráč
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama