OMEN Arcade PUBG Squad Cup - představení finalistů
Esport PUBG Článek OMEN Arcade PUBG Squad Cup - představení finalistů

OMEN Arcade PUBG Squad Cup - představení finalistů

Robin Hegedus

Robin Hegedus

22. 7. 2018 10:36

Kvalifikace na tento turnaj je za námi! Které týmy se probojovali do grandfinále?

Reklama

O víkendu 14. - 15.7. 2018 proběhla na našem portále kvalifikace na Grandinále Omen Arcade PUBG Squad Cupu, ve kterém se hraje o zájezd na GAMESCON. Tento turnaj pro vás připravil partner OMEN od HP. Po tvrdých kvalifikačních bojích mohlo do finále postoupit jen 16 nejlepších celků. 

OMEN Arcade PUBG Squad Cup - představení finalistů

Všech 16 nejlepších týmů vám představíme v tomto článku! A kdy se vlastně hraje? Grandfinále tohoto turnaje je naplánované na neděli 22. července. Je to den  po prvním PUBG komunitním mítinku, tudíž celý víkend můžete strávit s PUBG!

 Finále se bude hrát BO5 formátem od 13:00 a bude komentovaný oblíbenými streamery .- spajKKem a Mazarinim.


Skupina Alfa - sobota

OMEN Arcade PUBG Squad Cup - představení finalistů

gUCCI gANG

Hráči: elwzoy, Pablitos, arSHO, Wany_

V tomto týmu nalezneme nejednoho reprezentanta z nedávného Nations Cupu a to za Slovensko - arSHO a za Českou republiku - elwzoy (v pozici náhradníka. Sestavu pak doplňuje Dota 2 support hráč Pablitos a ostřílený zkušený hráč Wany . Chlapi sice podcenili prvotní kvalifikaci kde postoupili až těsně z 6. postupového místa, ale ve finále si dvoumi výhrami a jedním 6. místem zajistil postup z prvního místa do Grandfinále. Další zajímavostí je to že se v týmu nachází mistr České republicky ve hře Overwatch a jeden z nejlepších Battalion hráčů Evropy elwzoy. Takže tyto chlapce neradno podcenit.

Inside Games PUBG

Hráči: Caukymnauky, KomiaX, sT4mZ, SaiNs-

Kvalitu tito hráči již potvrdili v minulosti, Ať se již jednalo o kvalifikaci na GLL Alpha nebo to, že o den později se tento celek kvalifikoval do ESU Invite ligy. Dva hráči z tohoto celku - KomiaX a sT4mZ se taktéž účastnili Nations Cupu. Kluci si nejdříve z balíku E pohlídali postup z 1. místa a ve finále nenechali nic náhodě a po dvou 2. místech skončili taktéž na této pozici v tabulce.

RivalsONE 

Hráči: dodiiikkk | R1_Viktorian | R1_Yoyofuu | Gerl4ch

Jak říká kapitán tohoto celku Yoyofuu: Jsme Nováčci v CZ/SK scéně, ale i přes to vše jsme se dokázali nominovat do Grandfinále a chceme ukázat co v nás je! Tento tým skončil v prvním kole hned za Alzou a postoupil z druhého místa. Ve finále tohoto soka předběhli a po velice konzistentních výsledcích - 5., 6. a 3. místě dokázali postoupit do grandfinále z 3. místa.

Alza GAMING

Hráči:ooKKoo, SquirtLex, seniks, reveleR

Alza GAMING je tým, který se kromě České republiky ukazuje i v zahraničí. O 30 bodů jim unikl postup na PGI evropskou LAN kvalifikaci, dále je čeká PUBG online Contender a promo do GLL. Do finále postupují z první kvalifikace konané v sobotu, kdy v prvním kole opanovali své skupině. Ve finále tento dobře namazaný stroj již tak dominantní nebyl, ale díky poslední hře se dokázali kvalifikovat do finále ze 4. místa. Určitě bude zajímavé kluky sledovat, co nám ukážou ve finále.


Beta finále - sobota

OMEN Arcade PUBG Squad Cup - představení finalistů

Trust_Universe

Hráči: FreeZeWithMe, arican, Majkl, Enthory

Tým, který se spolu s Inside Games kvalifikoval do ESU Invite ligy. Své kvality ukázali již v prvním kole, kdy se jim podařilo vyhrát balík F. Ve finále se jim nepodařila první hra, ale další dvě hry byly o poznání lepší, kdy získali dvakrát 2. místo, což jim stačilo k vítězství. Týmy by si měli určitě na tento tým dát pozor jelikož z obou skupin - Alfy a Bety - měl tento tým nejvíce fragů - 32.

PochinkiWarrriors - ECLOT PUBG

Hráči: humliK137, HanteFW, Shadee_, Skopcak

Kluci si v prvním kole pohlídali dvěmi třetími místy postup z tohoto balíku. Ve finále se jim první hra podařila vyhrát, bohužel druhá hra pro ně dopadla katastroficky. Kluci se naštěstí dokázali oklepat a připsali si v poslední hře další vítězství. Kluci si kromě postupu do finále vystříleli také zkušební období v organizaci, kterou je ECLOT.

Chňochťáci

Hráči: SkutyCZ, BuXGamES, Hunnted, DarthTada

Tento tým se složil 2-3 dny před kvalifikací. Ve finále chtějí ukázat své maximum. Chňochťáci si ve svém balíku B nejprve pojistili postup dvěmi druhými místy. Ve finále svými konzistentními výsledky - 2., 8. a 6. místem - dokázali urvat 3. místo a uvidíme je ve finále!

Mechaničti godi

Hráči: L0LAN, Trakt0r, Sined_TheFucker, DfntlyNotStatkar

Tým Mechaničtí godi (někdy taktéž vystupuji pod názven openfield monkeys - jelikož rádi běhájí po otevřených polích poblíž Pochinek). Jádro týmu tvoří dlouholetí kamarádi - Sined_TheFucker a Trakt0r, kteří se budou snažit se svými spoluhráči dovést tým k vítěznému konci, Kluci postoupili po 2. a 6. místě. Ve finále se hlavně díky 2. hře, kterou vyhráli dostali na 4. příčku, která jim zajistila slot v Grandfinále.


Skupina Alfa - Neděle

OMEN Arcade PUBG Squad Cup - představení finalistů

Sak_Maj_Khok

Hráči: Kimb0_,Fokynka, use_MKZ, YOLOTOM

Tento tým, jenž má velice zajímavý název, si v prvním kole zajistil postup z 3. místa. Jeho jízda začala až v finále balíku alfa, protože dokázali ze 3 her vyhrát dvě hry, což jim zajistilo první postupové místo.

Pyctophobia_PUBG

Hráči: Fukmik, Lucc4s,VOIDERawr, Riias

Tento tým, který je sice složený z hráčů pravidelně se účastnících naších turnajů, vzníkl  těsně před začátkem tohoto turnaje. I přes tento problém to klukům šlo jako po másle, nejprve postoupili  skrz první kolo na 2. místě. Ve finále pak velice konzistentními výsledky - 3., 4. a 2. místem - dokázali vybojovat 2. postupové místo. Jediné co se jim nepodařilo bylo kuřecí vítězství. Dočkají se ho ve finále?

Tornádo

Hráči: frodbal, MoNCiCaK_, Sazzi_tv, Buchnaci

Tento tým, za který hraje i streamerka Mooonickaa, začal v prvním kole hezkým 4. místem. Ve finále se slušnými 27 fragy obsadili 3: místo. Tento tým určitě není radno podcenit!

FC Kodaň

Hráči: shadye,Pastikar, jANYY, rusye17

Mnohým se může zdát, že tento tým jenom kopíruje název stejnojméného fotbalového týmu. Jenže za tento tým občas nastupuje i český fotbalista Michael Lüftner, který právě za FC Kodaň nastupuje. Dále zde najdeme streamera a komentátora shadyeho a taktéž COD legendu - jANNYYho! Tento tým sice v 1. kole postoupil pouze s náskokem 8 bodů Ve finále dokázali zúročit zkušenosti z jiných her a postupují z 6. místa do finále!


Skupina Beta - Neděle

OMEN Arcade PUBG Squad Cup - představení finalistů

LEGITDEFAULT

Hráči: e_schlupyy, Lucky_PxLCZ, e_fmf, TwitchTVD0UBLLE_

Tento tým je složen z třech velice zkušených hráčů, kteří se pod barvami nEophyte dokázali kvalifikovat do GLL Aplha. Bohužel jejich sub Lucky zapomněl nahrávat déma a tak byli diskvalifikováni. První kolo se kluci jenom rozehřívali a postoupili z 3. místa. Ve finále ale začala jejich superjízda, kdy po dvou vítěztvích skončili po souboji 1v1 na 2. místě a jen tak tak nedosáhli triple chicken dinneru.Taky překonali sobotní rekord Trust.Universe a připsali si neuvěřitelných 39 fragů! Snad jenom nezapomenou nahrát dema!

Metric System V2

Hráči: Hegylele, Rosiwow, Mosh2, K3SR

Tento poměrně nový tým dokázal v prvním kole postoupit ze čtvrté pozice zejména díky 2 hře, kde dosáhli 2. místo. Ve finále tento tým hrál hlavně na pozici a zkušeně dokázal postoupit z druhého místa. 

Hammer Squad

Hráči: Coudy_, Gargi_, INVA_JustDave, Majkllo

Tento tým se v zahraničí ukázal, kdy se dokázal probojovat do GLL Charlie.Kluci v prvním kole postoupili z 6: místa. Ve finále hlavně díky povedené 2. hře, v které skončili na 3. místě s 13 fragy, dokázali urvat třetí postupové místo a uvidíme je v neděli mezi TOP 16 týmy.

Happy Steam Friends

Hráči: HSF_Maya__12_ttv, LakxPro, HSF_Lukop, HSF_Michelle

Tento tým je jedinečný v tom, že za něho nastupují 2 slečny a 2 kluci, což ukazuje že v gamingu nemusí být dominantní jen muži. Tento tým v prvním kole postoupil z 4.místa. Ve finále pak zejména díky první hře, kde dokázali urvat 3. místo s 9 killy obsadili 4. místo a zajistili si postup do finále.

 

Nezapomeňte naladit v neděli maziho stream, kde spolu s mazim bude i spolukomentátor spajKK. Kdo podle vás z těchto týmů dokáže urvat 1. místo a odnést si zájezd na GAMESCON? Dejte vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama