Opat a další streameři reagují na Novbyho ban
Zajímavosti Článek Opat a další streameři reagují na Novbyho ban

Opat a další streameři reagují na Novbyho ban

Jarmil Černý

Jarmil Černý

9. 4. 2023 16:35

Ban kvůli kontroverzního českého streamera s nickem Novby vzbudil obrovskou vlnu reakcí.

Reklama

Ban českého streamera s nickem Novby vzbudil obrovskou vlnu kontroverze a především reakcí. Po sociálních sítích se totiž rozšířilo video, kde je od hlavy až k patě pokrytý fekáliemi. Na video už reagovaly známé tváře českého twitche včetně jeho bývalého kamaráda Opata nebo nejsledovanějšího českého streamera Agraela.

Opat: „Myslel jsem, že je to fake“

Opat má za sebou sám několik kontroverzních okamžiků a zkušenosti s bany na twitchi má bohaté. Opat navíc pomohl nastartovat Novbyho streamovací kariéru a i když už nejsou kamarádi, Opat v reakci přiznal, že mu Novby jako kamarád chybí. „Je mi Jirky líto kámo, fakt nechceš aby celá scéna viděla tvoji po******u p***l a pé*o,“ vyjádřil se Opat. Poté polemizoval nad tím, jak je možné, že je za takový prohřešek ban pouze na 7 dní.

CzechCloud: „Tohle by měl být wake up call, měl by někam zmizet“

Samotný král reakcí nazval Novbyho patálii „úplně jiným levelem.“ Celou situaci považuje za úplnou tragédii. „Je to jedna z věcí, které by měly být takovej ten wake up call. Měl by na rok zmizet a něco se sebou udělat, tohle není vůbec o streamu, ale o něm. Týpek je úplně mimo.“

Agraelus: „Souhlasím s CzechCloudem“

Agraelus poukázal na reakci svého streamerského kolegy CzechClouda a vyjádřil souhlas s tím, že by si Novby měl vzít volno.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama